Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kicsa

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Ez a váz szerintem nagyon masszív lesz.
Egyszerűen tetszik ...

69sevc9a5

Szia Kicsa!Végre valaki,aki hasonló masszív  gépet épít,mint amit én szeretnék.A lemezeket laserrel vágattad?

69sevc9a5

88nwcf22d

Kicsa

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szép szavakat! [#worship]

Sanyi Bá! Köszönöm szépen a tippet,ha arra járok,benézek majd de minnél költséghatékonyabban szeretném megúszni a dobozolást.Remek ötletnek tartom a gépházat,mint többet is írtátok.

Szalai György!Tetszik ez a ház,viszont szerintem a postával bajba lennék. Mekkora az alapterülete körülbelül?

Az alapanyagot tekintve igen,alumínium. Összetételét tekintve ha minden igaz,egy része Certal,egy része pedig AlMgSi,de hogy pontosan milyen,azt nem tudom.  
Nem lézerrel lettek vágva hanem vízzel. A legtöbb elemen a be-kilépési pontnál ezért maradt egy 'hullám',van ahol le lesz marva az egész,de van ahol csak reszelővel meghúzom és készen is van.
Bízom benne én is hogy masszív lesz,még jó sok csavart kell belepakolni addig...[#circling]

guliver83

Nagyon jól néz ki!!!
Mennyiért vágták ez így ki? Te adtad az anyagot hozzá?

Szalai György

http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10492_div/10492_div.HTML" TARGET=_fnew>Szerintem pont ekkora.
Méretek a lap vége felé. (TechSpecs)

Szalai György

Merre élsz?
lecsosjoghurt [#csodalk]

Kicsa

Szép nagy,ebben tényleg minden elférne!  
Székesfehérváron lakom...[#vigyor]

guliver83!
Az anyagot nem én adtam,csak a terveket. Küldtem levelet...

may47wb

Szalai György

15.-én, pénteken, estefelé, megyek majd az M7-en Alsóörsre. Összefuthatnánk valahol Fehérvár szélibe.
Vagy ha az nem megy, akkor írj egy pontos címet meg egy telefonszámot magánban, oszt beviszem.

sanka74

Szia! Javaslom http://elektronika.vatera.hu/muholdas_eszkoz_antenna/kabel_tv_szekreny_1450804471.html" TARGET=_fnew>ezt a dobozt, én is ilyenbe tettem bele. Pont beleér minden, és az ára is elég korrekt.Én is nagy gondba voltam a dobozolással, a bolti kapcsolószekrényekért egy kisebb vagyont kérnek.

88nwcf22d

HA csavarozod akkor vigyázz nehogy túl húzd mert könnyen kiszakadhat a menet. Esetleg ajánlom http://www.kerbkonus.de/proddb/pdfframe.php?pdf=de.ds.30.ensats&lang=de" TARGET=_fnew>ezt Mi a cégnél minden egyes alumínium cuccba ilyent csavarunk.

xfg6v697j

klasszak lettek az alkatrészek.
fehérváron sikerült elkészíttetni?
mert a környéken nekem is kellene vágatnom alut.

Szedlay Pál

Ez nagyon jó termék. Hol veszitek?
A Certált azért elég nehéz megszakítani.