Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

4umhue7vh

22pkusuaf

Sziasztok!

Fenyőbe díszmarást szeretnék csinálni. Ebben kérném a segítségeteket. Egy 3d-s kontúrról lenne szó ahol egy 5-ös marónak végig kell mennie. Ezt hogyan kell megcsinálnom? Köszi

wp6eafgck

Sziasztok, egy barátomnak segítek csinálni egy előlapot a most készülő erősítőjéhez. Az lenne a kérdésem, hogy valaki elvállalná-e a feliratok marását vagy gravírozását ?
Tamás

wp6eafgck

Ja, adatok.
305 X 130mm, anyaga: alumínium ötvözet.

3m9kaxws5

Sziasztok. letöltöttem az Artcam 2008-at magyarosítottam de csak félig sikerült, vagy jól van így?

ra8nsmk6w

Ezt én is meg tettem! A helyzet ugyanez volt, azóta nem is müködik rendesen.
Nem beszélve a forditás milyenségéről amiről jobb nem beszélni. Akkor inkább a Kinai

3m9kaxws5

3m9kaxws5

Esetleg tud valaki olyan programot ami teljesen tud magyarul? Vagy felejtsem el és tanuljam az angolt.

ra8nsmk6w

Erre is van utalás! " fejes ugrás mértéke"[#wilting]

vadember

Tanuld az angolt. Az a néhány tucat szó ami ide kell úgyis hamar rögzül. A használatát úgyis a Youtube videókból fogod megtanulni, az meg leginkább angol nyelvű lesz.

7x3h3nx3u

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Idáig nem használtam forgató, de most sikerült beszereznem egyet. A mach3 beállítása meg volt, szépen kezeli az A tengelyt.

Az a nagy bajom, hogy nem jövök rá, hogy az Artcam 2008-ban hogy tudom ezt megvalósítási. Már végignéztem sok YouTube videót, de valahol elbaltázom a dolgot. (Viszont megismertem  az Artcam menürendszerét pl törökül és dél dakotául :)

Amit szeretnék: egy egyszerű hengeres testbe egy feliratot, pl egy tollba karctűvel.
Addig sikerül, hogy a palástot kiterítve megszerkestem a feliratot, majd ebből Refliefe ring és elkészítem a 3d-s modelljét ennek a feliratnak. Meg is jeleníti szépen, viszont ha megpróbálok ebből toolpath-t gyártani, akkor csak a henger marásához kellő szerszámpályát menti el. Ráadásul a henger adott, azt nem is akarom átméretezni.
Hol rontom el? Esetleg valaki vállalná, hogy egy teamviweren keresztül tart ebből egy gyorstalpaló? [#nemtudom]

Előre is köszönöm
Károly

2am4nwzib

yy2yggmv7

Üdvözlet!

Keresek valakiket, akik cserélnének 3D Modelleket, amik .stl kiterjesztésűek, és be lehet importálni őket az Artcam-ban.
Ami lényeg, hogy a méreteik 250x250x15mm-nél ne legyenek nagyobbak,mert az én gépemen nem fér el nagyobb.
Amik nekem vannak,azok legtöbbje ennél nagyobbak, és ha
lekicsinyítem őket, elvesznek részletek és nem szépek.
Ha valaki hajlandó cserélni, grátisz, küldök fotókat.

TomDog

Küldtem linket, szabadon méretezheted

vjanos