Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

2am4nwzib

Ram bővítése legalább 10-12GB + videokártya .

Jozs

Tulajdonképpen egyetértek veled, de a vas cseréje kézenfekvő volt mert jó áron sikerült szereznem, éshát azért csak sokkal gyorsabb így. Az oprenceren sokat filóztam, de mivel szinte csak pozitívumokat hallottam a win10 -ről, ráadásul olyanoktól akiknek adok a szavára, így amellett döntöttem. Hát így.

Jozs

A win7 -ben is 4 Giga volt és ebben is. Az viszont teljesen igaz, hogy a videokártyát még nem tettem át, lehet tényleg az hiányzik. Köszi!

2am4nwzib

Külömben minden 3d progiban felhívják a figyelmet(system requirement and hardware).

nonopapa

Sziasztok.

Valaki meg tudja mondani,hogy ArtCamban hogy lehet betüknél a betü belsejét is gravírozni?
Tehát nem a kontúrt szeretném,nem is az INSIDE beállítást,hanem a betü belsejét.(Gabriola betütípusról lenne szó)

Előre is köszönöm Norbi

2am4nwzib

YouTube , néha csodákat művel
főleg akkor ha rákeresnek a neten.

nonopapa

Szia.
Köszi.
Ez gondolom a teljes verzióban található,mert nekem ilyen nincsen benne.

2am4nwzib

Hello
valószínűleg igen (2010 verzio) de van ott még más ,,tutorial,, is .

jr3zkwveg

Szép estét mindenkinek.
A segítségeteket szeretném kérni ,egy jó barátom megkért hogy csináljak neki ilyen fali díszt próbálom szerkesztgetni de nem igazán sikerül .Aspire programmal próbálgatom nem sok sikerrel.Szerintetek hol találhatok ilyen reliefet?
Segítségeteket előre is köszönöm.

2am4nwzib

A megoldás ,,YouTube,, (Aspire tutorial)és sok gyakorlás
nem várhatod el, hogy  más kaparja ki neked a gesztenyét ...

jr3zkwveg

Köszi rajta vagyok de nem igazán megy elég csúnya a felület.

s4sryue

Kedves fórumtársak!Érdekkődnék hogy ingyen "free"megtalálható-e az artcam program,ha igen honnan lehet letőlteni?Ti melyik vezziót használjátok?

000000000

Egyvonalas betütipus vagyis font... [#kacsint]

4hn8tyre

Üdv emberek! Olyan problémám lenne, hogy elszállt a cnc-re kötött pc-ben a winchester... Azt kicseréltem ,újra húztam a rendszert, felpakoltam rá a programokat... Most jön a probléma... Artcamba rajzolok egy sima kört , rárakom a kivágó marópályát, kimentem ,lekonvertálom a gépre de vmiért a körből sokszöget csinál... Nem tudja esetleg valaki hogy ez mitől lehet? Az újra telepítés előtt tökéletesen ment...

2am4nwzib

nem hiszem, hogy ez Artcam probléma , inkább Mach3/UCCNC ...stb . De esetleg egy NC-kodot ha feltöltenél (egy pár sort)?