Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

amennyiben az ArtCamban sem tudod beállítani abban az esetben az Aspirében sem fogod tudni mert szinte ugyan az, a YouTuben van sok sok videó, azt nézegesd onnan tudod legkönnyebben megtanulni

5breebx79

Szia!
Megoldódott már a relief problémád?
Mert ha nem lehet tudok segíteni.
06 harminc 9 122 878

jr3zkwveg

Köszönöm szépen a segítséget,közbe végülis sikerült megoldanom

9atrrf4ug

Kérdés.STL-ből készitek új modellt.Size for new modell-Resolution....
Mitől függ, hogy milyen magasra állitom a resolutiont?
Ha pl magasra állitom akkor több ideig mar?
letöltöttem pl a Kalózfej STL-t most a forumról.216X200mm nagyságban.A marópálya teszten zavaros lett a kép.

robokacsa

art cam guruk.
valaki tudna segíteni, hogy tudom törölni a dupla vonalakat a rajzon?
egy vonalon van egy másik is, de lehet több, hogyan lehetne egyszerűen törölni a nemkívánt fölösleges vonalakat, esetleg corelben is érdekel a megoldás.
köszönettel

PITU

rákattintással kijelölöd (nem!!!!terület kijelöléssel!!!)
aztán félre húzod
ha van alatta egy másik ugyanolyan vektor akkor -(ilyenkor még mindig rózsaszín a kijelölt és félrehúzott vektor )-
DELETE

6mrgeizbx

Üdv , Artcam felhasználók!  
Van például példák közt a .\3Dmodell\a1003.rlt file, csini lófej...  hogyan kell megcsinálni a A1003.gif filéből a 2D viewet ?  Mit lehet tudni erről a 2D viewről?  Ugye azt látjuk, hogy a szürkeárnyalat az ami hordozza a magasságinformációt....

4umhue7vh

Sziasztok! Ez nincs meg valakinek?

2am4nwzib

3D-ben ezt nem tudod kimarni 3tengelyen .

PSoft

Viszont egy jó nyomtatóval, föl lehet építeni...3 tengelyen.[#wink]

tfpk6pks3

2am4nwzib

Anyagok érték kategóriája;
1) Fémek ( rozsdamentes acél, bronz ,....stb)
2) Kö (Granit ,márvány .................stb)
3) Fa (mahagóni,ében, taxus...............stb)
4)
5)
6)
N-ik műanyag ( PVC, PP,........STB)
Majd mikor az első 3  kategóriában lesz ,,3D nyomtató,,! addig még van elég sok.

4umhue7vh

Köszi ! de ebbe a minőségbe meg tudom csinálni,valami komolyabbra gondoltam. Tőled kaptam az alapokat, de az emberi, allati, 3d-ben való megjelenítésre nen vagyok alkalmas, ehez tehetség kell.

4umhue7vh

Ha meg lenne a 3d model, a  mélységet és az elhelyzkedést megodom, de akár lehetne 5 tengelyem is,ha akatom, csak nem biztos hogy tudnék mit kezdeni vele.[#conf]

2am4nwzib

Létezik egy ,,Free ,,progi ,,makehuman,, http://www.makehumancommunity.org/
egész alakos ,egyszerű 3D modellező  elmented STL-be a többit pedig kivágod (delete). STL könnyen modellezhető a ,,Sculptris-Free,, progiba .http://pixologic.com/sculptris/