Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

dosalaszlo

Tiszteletem

Segítségt szeretnék kérni.
Egy szelet narancsot szeretnék rajzolni de a minták nélkül, nem úgy mint a képeken.
Íves és a 2 oldala nem egyforma dőlésszöggel van.
45 hosszú, 18 széles és 15mm magas lenne.
Előre is köszönöm a segítséget hátha valakinek ez csak egy rutinfeladat.
László

Timár László

3D modell kell, vagy 2D rajz, proe, stl,dxf ? A nem egyforma dőlésszög mit jelent?

2am4nwzib

Gondolom ilyesmi!!

dosalaszlo

Tiszteletem

Valami hasonlót kell elkészítenem mint a képeken csak sok kis "narancs" szelet lenne benne.
A forma alsó része nem számít az sík.
Ki kel húznom egy ilyen formát majd a másik részbe egy kicsit nagyobb mélyedést hogy közte legyen 1.8 mm ahova a szilikongumit vulkanizálják.
A nem egyforma dőlésszög azt jelentené, hogy a külső része az kb. 70 fok a belső ami lankásabb az kb. 40 fok.

Üdvözlettel
László

yyg9ikiw3

Sziasztok
Van egy jópár egyenirányitó dioda 80/db.

somma

Az .stl fálját, esetleg sormintába rendezve a G-kódját a diódasornak el tudnád küldeni linkelve ide a topicba.[#vigyor]

Timár László

Ez egy rendes osztály, látom többen is nyújtják a kezüket..
Véletlenül én sem csináltam volna másfajtát, max. rádiuszok is lehet hogy kellenek rá.

D.Laci

Ilyesmi?

Vákuumformázással nem lenne olcsóbb az előállítása?

9atrrf4ug

Úgy látom nehéz a kérdés,3 hónap után sem tudott senki válaszolni.Lehet rossz helyen tettem fel a kérdést,ez egy zárt csoport?

btxtzhi26

Szia !
Én szinte minden nap használom az artcam et, de nem értem a kérdést..

dtb

Minél nagyobb a felbontás, annál több elemből építi fel a görbületeket, a testet, vagyis részletgazdagabb lesz, kevésbé lesz "szögletes". Ezzel nő a file mérete, és valamilyen szinten a marási idő is, bár ez utóbbit a maráshoz használt szerszám, és a lépték is befolyásolja.

svejk

Azért meg kell hagyni türelmes ember vagy![#vigyor3]

k0iuitfzy

Szia!

20db érdekelne.

Lóri

9atrrf4ug

Köszönöm, értem talán.Pl ha van egy részletgazdag motivumom, akkor nagyobb felbontást alkalmazzak,egyszerűbbnél pedig kisebbet?

9atrrf4ug

Üdv 2018 12 12 én tettem fel a kérdést.