Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Az artcam- ban a felbontást (tolópoti) told a közepére. Szerintem!

4hn8tyre

A felbontás az biztos hogy rendben van mert maximumra van állítva + másik gépen tervezek, azon pedig nem változott semmi .

happisusu

egy régebbi g- kód futtatásánál jól megy a géped ???
esetleg a telepitéskor , beállitásoknál félre ment valami

kxaxi8zfe

Ha Mach3-at használsz,nézd meg kivan-e pipálva a EXACT STOP./Beállításokban/
Pipát vedd ki,ez is okozhat sokszögűséget.

2am4nwzib

Akkor csak egy probléma jöhet számításba (BiBi)
a helyes ,,postprocesor,, kiválasztása(Mach2/3mm)

Jozs

Marópálya generálásnál a Tolerance nincs túl nagyra véve ?

22pkusuaf

Sziasztok!
Artcamben hogyan tudom a marópálya útvonalát változtatni úgy ahogy én akarom. Munkalap marásnál kipattogzódik a széle az anyagnak jobbos szerszámot használok és nem mindegy merről engedem bele az anyagba a kést. Kérlek segítsetek!
Köszönöm

2am4nwzib

marópálya útvonalát változtatni/szerkeszteni , egy profibb CAD/CAM progival  lehet pl(Catia,Powermill,Worknc,Surfcam...stb)

z2a2u8wf

Szia.
Én a helyedben aspire progit használnék.
Sokkal lényegre törőbb, és felhasználóbarátibb.

000000000

Az ArtCam-ban a szerszámpálya generálásakor tudod meghatározni a marás irányát, a szerszám bemerülésének mikéntjét.
A marási stratégiának megfelelően.
Akár objektumonként külön, külön is meghatározhatod a paramétereket. Az szerint fog végigmenni.

000000000

Szerintem az ArtCam sokkal logikusabb.
Azt már ne is mondjam, az ArtCam tudása messze fölülmúlja az Aspre -ét.

2am4nwzib

Igy szerkeszteni ?

22pkusuaf

Szia!
És honnan tudom ezt megszerezni?

gaben