Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

cSAJ, CSAJOS = aLVÉGI!!!

43pbwjg8s

mILYEN EXPORT FORMÁTUMOK SZEREPELNEK A LISTÁBAN?

yb8iik8sz

Szia!
relief tools/create triangle mesh
A dsmax nem olvas art v. rlf file-t.
De utána, az AC olvassa az stl-t,e ds, stb.

000000000

De, nem kisbetüvel.

43pbwjg8s

:)
mA A KICSIK A NAGYOK.... nEMZETKÖZILEG ILYEN NAP VAN.

VViktor

Szia Plk megvan köszi.

yb8iik8sz

OK.
Más.
Nekem nem töltődik be a honlapod.
Bár elég gagyi a netem, de valamiért nagyon töltős a web site.

VViktor

Bocsáss meg elfelejtettem kivenni a linket.Nem él már régóta és bent maradt, amúgy dc szerver volt a gépem :)

yb8iik8sz

OK.
Tárhelyet, hozzáféréssel, tudok adni, szívesen.
Ha nincs webshopod.
Ha érdekel. Csak erről, ne az AC topicba csev.

000000000

Szia! Szóval én szabad időmben azzal szórakozom, hogy egyenként szerkesztek meg bizonyos részeket, amik később kellhetnek. Aztán már csak bármikor összepakolom őket. Nekem bevált ez a taktika. Ha pedig csak a holdat akarod kivenni a képedből, akkor körberajzolod egy vektorral, és az összes többit lenullázod, majd kiexportálod rlf-ként, majd csinálsz egy visszavon műveletet, és minden meg lesz megint, de a hold is külön. Csak azért példálózom a holddal, mert ha már ezen kezdtük el, akkor így szemléletesebb.

VViktor

VViktor

Sziasztok ha minden jól megy akkor ma ez lesz a melóm :)http://kepfeltoltes.hu/101024/v_ros_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>Városkép keretben

ukcge40u

Elkezdtem a fordítást a kézikönyv alapján.
Innentől már csak idő kérdése lesz.
Remélem, hamar végzek vele, és lesz időm a gépemre is... [#idiota]

6fabbzvm

Előre áldom kis kezeid munkáját! [#vigyor][#worship]

9b6n3fn2n

Sziasztok mesterek!

Kezdek teljesen beállni agyilag. Tud valaki segíteni abban, hogy az ac 2008- ban hol találom azt a funkciót, hogy ha egy vektort akarok körbe marni és szeretném, hogy a sarkokat is "élesre" kiszedje  a v maró, ( a sarkoknál kiemelkedik a felszínig) akkor azt hol tudom beállítani.