Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

robokacsa

sajnos csak csatlakozni tudok az érdeklődők közé. és relief jobb lenne......

may47wb

Robo, wood, doil!
Keressétek Nádházit. Relief forrás.

Csaby

Ide teszem, mert itt kezdődött.

http://kepfeltoltes.hu/101119/Resize_of_Rotation_of_C_mer_3_013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Motoros féle 20 fokos tűvel, tölgybe. Elkészülési idő egy szemhunyásnyi. Este elindítottam és reggel ott várt az ajándék.

000000000

Sziasztok!
Keresek olyan betűtipust, ami egy vonalból áll.
Tudtok-e segíteni?
Gravírozás a cél.

s5f8tmfv3

http://www.digital-design-ware.com/int/anzeigen_font.php?art_id=2&seite=1&Anzahl=16" TARGET=_fnew>Ezeket megpróbálhatod, elvileg egyvonalas fontok. Most találtam, még nem teszteltem.

s5f8tmfv3

000000000

Csaby! légyszíves rakd be az ezt készítettem ..... topikba, mert nem ide való. Örülnék, ha kissebre vennéd hogy egyben megnézhető legyen.

Ez a topik, az elméletnek van, kéretik, a kész munkák képeit nem ide rakni. Mert a képek és kommentek dzsungelében itt se tudunk megtalálni semmit.

000000000

kössz, próbálom....

7tcpyx65d

Sziasztok!
totál kezdő vagyok artcam ügyben... a 2009-est próbálom felrakni, de nem birom egyszerüen rábirni az elindulásra... az lmgrd meg az lmtools környékén akadtam el.  Tudnátok segiteni?  
Előre is köszönöm!

000000000

2008-al jobban járnál. A 2009-el én is szívtam és feladtam. A 2008 nálam tökéletesen megy.

7tcpyx65d

Hello!
leszedtem a megadott 1-5ig videókat, de a kitömöritésnél hiányol valami file-t... én csinálom rosszul, vagy valami még hiányzik?

ppxgww95

Valószínűleg a hiányos okosításba futottál bele. Egyébként a működővel is bizonytalanul megy és elég nagy a gépigénye.
http://cnctar.hobbycnc.hu/alma999/ARTCAM%20doku/AC2009_crk.rar" TARGET=_fnew>AC2009 működő ellenszérum

ksjus5vax

Sziasztok
Szeretnék kérni egy kicsi segítséget. Teljesen kezdő vagyok ArtCam ben. Egy JPG s képet szeretnék ki marni 3D-ben de nem tudom hogy kell szerkeszteni meg. Ha volna valaki aki el magyarázná nekem akkor azt meghálálnám. Néztem én a filmet csak abból semmi nem jött le. Alap programban lévő képeket már ki tudom marni. Léci segítsetek.

kfhhyweby

Szióka!

Te lenni magyar ?