Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

VViktor

nem futtathatók az oldal AcitveX-vezérlői ,vagy
2. Az egyik kiadó vezérlőét letiltotta.

Ilyenkor mi a teendő?Mert semmit nem állítottam el a gépen.

000000000

Az Internetbeállításokban le van tiltva az ActiveX vezérlők futtatása.

VViktor

Szia vakegér.Első dolgom volt ezt ellenőrizni és nincsen letiltva.

000000000

Pedig le van. Merthogy azt írja ki. Nézd át az egyéni beállításokat. Valószínűleg az aláíratlan vezérlők futtatásáról van szó.

000000000

VViktor

Megoldódót. Újra raktam a rendszert. :D

Jozs

Sziasztok !

Eltudná valaki mondani, hogy ArtCam -ban ebből:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Jozs/vegyes/ebbol.jpg" border=0>

hogyan lesz ez ? :

http://cnctar.hobbycnc.hu/Jozs/vegyes/ez.jpg" border=0>

Köszi.

yb8iik8sz

Szia!
Kihúzod és smootholsz.

Jozs

Annyira nem foglalkoztam eddig még a Shape Editorral, hogy el is felejtettem, hogy a világon van :-)

000000000

Kihúzod a külső kontúrt jó magasra a shape editorral, azután úgy agyagozol ("ujjazol") mint egy állat(Hihi)!  

yb8iik8sz

Rajzoltam egy Óbuda címer relief-t.
Ilyen lett.

000000000

Embörök!
Szóljon az, akinek az AC normál fúróciklusa valóban tudja a szakaszos, un. peck drilling, lefúrást. Nekem és másoknak sem megy, mert nincs lehetőség ezt az opciót bejelölni. Átmenetileg írtam kisegítő Gkód szubrutinokat, de jó lenne azokat nem használni. A mátrixos P drilling-et egy M3-as wizzard megoldja, azonban összevissza lyukak esetén gáz van, mert a totális lefúrás miatt törik a fúró!

000000000

szia!
Persze mert az artcam inkább dizájn cam szoftver nem igazán ipari célokra készült menet furás vágás vagy össze tetebb furo ciklusók meg oldására nagy valoszinüségel ezért nincs a 2010 be sem benne pl ul ilyesmi célu bövitések![#vigyor0]

Jozs

Jaja, én is úgy tapasztaltam, hogy a Drilling funkció nem kerek az AC -ban. A #3410 -ben írtam, hogy nekem sem akar engedelmeskedni, utólag kellett átfaragnom a G kódot. A CNCZone -on is nézelődtem, de semmi használható infót nem találtam  
[#nemtudom]

ra8nsmk6w

Nagyon szép lett, gratulálok.