Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Asszem nem olyan cnc-vel faragtak, hogy ilyen apróságokon felhúzzam magam:) De komoly ötletet azért adhattok...

kfhhyweby

Sziasztok!
Bikkfát száliránynak merőlegesen,vagy szögben,raszterben marjak?Mit javasoltok?Nem gőzölt.

000000000

Én a szálirányra merőlegest javasolnám. Ha szálirányban mész, felcsavarja magára a szerszám a szálakat, és akkor beállhat tőle a maród. A nem gőzölt anyaggal vigyázz, mert hasadhat, mivel még száradhat..

43pbwjg8s

Szia!
Örülök. Valahogy mindig hittem benned!
Szuper csaj vagy!
Gondolom mindenképpen valamiféle faragványban gondolkodsz ugye? Csak valami dísztárgy lenne a jó, hiszen fából nemnagyon faradhat az ember olyanféle hasznos dolgot amit más fel tud aktívan használni...

De amiket készíteni szotál azok mind nagyon jók ebből a szempontból. Akár egyszerűen csukott szemmel rábökhetnél valamelykre. Örülne neki a nyertes akárki is az.

kfhhyweby

Köszönöm!Asztalos cimbitől van,több évig szárított anyag.Szálirányban semmiképp nem akartam,merőlegesen,vagy merőlegesre szögben.A szögben azért tetszene,hogy egyszerre dolgoztassa az x-y-t.

000000000

Faragványban, vagy esetleg egy relief készítésben...
Szóval akkor sodrófát ne faragjak asszonyaitoknak:)

43pbwjg8s

Esetleg valami fakeret.... Valami tartó eszköz.... fa dobozka....

s7manbs8

Pedig az kéne nekik... :):) Ahogy itt rosszalkodnak...[#circling][#circling]

43pbwjg8s

Mág csak az kéne! :)
Ugy látom elhatároztad hogy vele poroltatod le a szemtelenségemet rajtam. :)

43pbwjg8s

....rosszalkodnak?!?!?!?
Utólag jöttem rá hogy mire gondolhattok.....
Rossz aki rosszra gondol!!!
Szégyelljétek magatokat! :)

000000000

Bocsi, de sajnálom azt, akinek az rossz...
Egyébként szó nincs ilyesmiről!

43pbwjg8s

Elektron! Már csak azért is így írom ide:
Ez egy fasza, kemény, okos csaj!
Ide való a társaságba! Örvendezünk neki![#eljen][#worship]

000000000

Köszi
Node, komolyra fordítva a szót (bár eddig is komoly volt), most nézegettem, hogy az artcam file-k között van egy csomó gyári relief. Amikor nézegetem őket, akkor látom, hogy reliefek, és ott vannak, de amikor be szeretnék hívni belőle, akkor semmi reakció. Van 5leted, hogyan lehet beléjük férkőzni?

000000000

Köszi a tippet.
Küldök mailt...

tfpk6pks3

SourceOne lányaiból egy.
Kicsit megfésültem. Gondoltam, ne zavarja a szemébe lógó haj...    :)

http://cnctar.hobbycnc.hu/%cdj%e1sz/K%e9pek/Testmodell1.jpg" border=0>

Igaz...  a távolság, még jól áll neki, de majd még szánok rá időt....  hátha meghálálja... [#finom][#mf2]  [#email]