Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

VViktor

Sziasztok. Senki nem tud válaszolni a kérdésemre?

yb8iik8sz

Szia!
A képet vagy a relieft szeretnéd újra szerkeszthetővé tenni?

43pbwjg8s

Szerintem csak bitképként!
A reliefből tudsz szürkeárnyalatos képet készíttetni az AC vel.
Azt szerkesztheted pl Photoshop-pal.

43pbwjg8s

De persze alapban reliefként is szerkesztheted 3D-ben. :)

000000000

Elkészült at alátéthttp://egyediajandek.lapunk.hu/tarhely/egyediajandek/galeria/693366.jpg" border=0>
kb 8 óra gépi munka és 4 kézi.

000000000

Micimaci már van, mindjárt felteszem...

000000000

http://egyediajandek.lapunk.hu/tarhely/egyediajandek/galeria/693367.jpg" border=0>

43pbwjg8s

Jössz Hatvanba Csajos?

000000000

000000000

Szeretnék menni, látom nagy a készülődés. Én is gondolkodom, hogy mit ajánljak fel...

43pbwjg8s

Ha nem vagy sértődős és nem veszed rosszul a dolgokat, csak nevetsz egyet rajtuk, akkor lenne ötletem. :)
Ha az vagy, nem is írtam ide semmit :)

Varga Ferenc

000000000

Ez (is) jól sikerült!

Még, el se jutott a tudatomig mi van rajta, már mosolyogtam:)))
Kár, hogy nem vagyok vagy 50 évvel fiatalabb, most kérnék a szobám falára eggyet:)))

43pbwjg8s

Ugyan Feri!  
Csak egy buta kis vicc volt.
Elnézést a csajostól, ha rosszul jött volna ki.

Én Őt okosabbnak tartom annál, hogy egy ilyen ártatlan kis buta vicc miatt megsértődjön.

yb8iik8sz

Szia!
Ahogy Péter írja.
Ki is csak annyival egészíteném, hogy a modelből csinálhatsz stl-t is akár, amit azt valamely CAD-es progival kukára szerkesztheted. (csinálhatsz felületet, vectort, stb.)