Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Jozs

Szerintem abban a stádiumban G kód még sehol sincs. Egyszerűen csak eltárolja a toolpath generáláshoz általunk megadott adatokat, illetve a 2D nézetben ezt vonalakkal jelöli. G kód akkor generálódik, amikor a Toolpath -t lementjük, és megadjuk milyen formátumban kívánjuk az eredményt. Legalábbis nekem így logikus. Különben is, ha a toolpath -t egy pillanat alatt legenerálja, akkor annak transzformációjához sem kellhet több idő és többlet erőforrás. Szerintem.

000000000

Oszlopfő relief érdekelne. Tudna valaki segíteni nekem?

43pbwjg8s

000000000

Köszönöm! Nagyon rendes vagy.Én viszont nagyon béna. Ez a te könyvtáradban lenne? Mert ott nem találom.

VViktor

Szia.Nem a mappájában van ez,hanem van egy ilyen topic itt a fórumon.És annak az 551-id hozzá szólását emelte ki neked KisKZ.

000000000

Bocs! Ennyire sík vagyok! Mentségemre legyen mondva hogy 3,5 órát aludtam éjszaka. Lehet ma pihennem kellene, mert ebből is látszik akadoznak a fogaskerekek!
Mégegyszer köszönöm!

VViktor

000000000

ArtCam tanfolyamosok, lehet menni aludni, hogy reggel idöben itt legyetek:)))

Csak óvatosan az utakon,

s7manbs8

Műsort felvenni, aztán reméljük látható majd a Mindentudás Egyetemi előadások közt. :)

000000000

Most olvasgattam a lentieket. Néha velem is szórakozik az artcam így. Nemrég jöttem rá, hogy a vector doctor használatánál bejelölöm az identify-t és aztán simán engedi megcsinálni a domborítást. Eddig offset módban összehúztam a szétnyílt vektorokat, ahol kellett levágtam a hurkokat, vagy összefűzettem a darabokat, de így sokkal egyszerűbb. Remélem érthető valamennyire amit ide zagyváltam.

000000000

Ha esetleg érdekel valakit, most szeretnék mesefigurákat reliefbe készíteni, egyet felajánlok közösbe, csak írjátok meg, hogy melyik legyen.

VViktor

Sziasztok mesterek.Egy olyan jellegű kérdésem volna hozzátok hogy az AC. samples-it,nem lehet valahogy vectorokra vissza forgatni?Egy példa a vagdalózásimra. Most marta ki a farkasos relifet amin a farkas az erdő előtt áll és vonyít. Ezt a képet nem lehet újra szerkeszthetővé tenni?

000000000

MICIMACKÓ.
Ügyes a vadász alátéted,az tetszik benne legjobban hogy egyéni és nem koppintott.Ha fafaragó szemmel nézem még szebb lenne ha a levelek csúcsait illetve a külső oldalát kissé levékonyitanád,vagyis kifele lejtene.

sanyi84

Micimackó, bár nekem még érdekeltségem ezügyben sajnos nincs. De előlrelátó vagyok, ha egyszer kész a masina...

tymf898iv

Sziasztok!most ismerkedek az ArtCam-mal mivel még magam nem tudok használható reliefet készíteni,lenne valaki aki megosztana velem egy pár domborművet,hogy a marópályákat tesztelhessem.köszi M.Péter