Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

ha még látványosabb kijelzést szeretnél van arduinos projekt is ilyen szinpadi tv szekcios led modulokra lehetöség PXX jelzik a pixel távolságot a gyártói megjelölés fényereje brutális....[#wave]

Rgb P4

000000000

frob

Pali79

Nem tudom ismeri-e valaki ezt a megoldást. Teljes stand alone megoldás 3 tengelyes maróhoz Mega+RAMPS 1.4 grafikus kijelzővel.

000000000

A menüből ítélve ez egy picit módosított Marlin firmware ami rajta van.

Pali79

Nyilván. Én használtam a Marlyn-t is egyszerűbb fúrási feladatokra csak ügyeskedni kellett  a G kóddal a 3D nyomtatóra kihegyezettség miatt. Ezzel lehet két PWM-mel szabályozott kimenet működtetni, bele vannak építve a megszokott G és M kódok, úgyhogy szerintem okos kis megoldás. Tegnap este töltöttem rá a mega-ra, nézegettem, tesztelgettem. Egyetlen dolgot hiányoltam, mégpedig a forrásfájlt, mert így nem lehet beállítani semmit előre mint a Marlyn-nál, hanem menüből kell a szükséges paramétereket módosítani és elmenteni.

szf

honnan tudom letölteni?
Valakiii

morvfer7

Devecz Miklós

Pali79

Ott a link a videó alatt. Én későn vettem észre, hogy ott írja, hogy Xloaderrel kell feltölteni rá... Én nem vagyok képben az arduino dolgokkal, úgyhogy ezzel szívtam nem keveset mire rájöttem.

szf

[#worship]
Köszönöm !!!

szf

Köszi!Figyelmetlen voltam!

Pali79

Túl vagyok az első teszteken és találtam hibát is a dologban. A gyorsulási értékeket nem lehet normálisan állítani. pl. az első érték a menüben 10. Amint belépek a menüben már 100-ra változik és csak növelni lehet, azt is százasával. [#rinya]

z4ejygu7v

Fórumtársak!
Tudna valaki segiteni!
Arduino programtárhely, esetleg ahol hex f. is vannak.

frob

sziasztok
okozhat e gondot
a int változót eeprom.write paranccsal írom ki?
viszont sosem jut el 255 ig egy érték sem
alapvetően lehetne éppen byte is... de nem az

előre is kösz!