Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

7seg könyvtár!
sok variácio nincs!
helyes bekötés ardu láb/7seg spi ...
kodba definiál 7seg db száma "#define LOAD 10"!
és menie kell![#rolleyes]

000000000

#define LOAD 10 ez nem kell mododitani...(bocsi)[#vigyor5]

000000000

Aki bele unt a vezetékeléses programozás arduino családnál...[#hehe]
Csináltam egy öszeállitást erről! [#eplus2][#integet2]

Arduino wireless wifi uart programmer

000000000

ebalint

Ez a link nekem nem működik.

000000000

ebalint

Így jeleneik meg :

MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/related; boundary="----=_NextPart_01D3AD71.E7E99130"

Ez a dokumentum egyetlen fájlból álló weblap, más néven webarchívumfájl. Ez az üzenet azt jelzi, hogy a böngésző- vagy szerkesztőprogram nem támogatja a webarchívumfájlokat. Töltsön le egy webarchívumfájlokat támogató böngészőt, például a WindowsŽ Internet ExplorerŽ alkalmazást.

------=_NextPart_01D3AD71.E7E99130
Content-Location: file:///C:/AA484112/Arduinowirelesswifiuartprogrammer.htm
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/html; charset="us-ascii"

...

Nemtudom, hogy mi a gond.

000000000

Kéne egy normális böngészö ez helyet Windows Internet Explorer....
https://www.google.com/chrome/

A ardus link

http://cnctar.hobbycnc.hu/CREE2/

Csuhás

A chrome ugyanúgy nem nyitja meg, csak txt-ként.

000000000

office egy fájbol áló weblap!
böngészövel fájl mentése...

000000000

És a többi részét kezeli a windows fájl megnyitáshoz (expoler) *.mht....[#rolleyes]

000000000

Ahogy igértem kiprobáltam egy ilyen led panelt P5 pixeltávolságú 64x32 2048 led van bene rgb panel 32x16cm... adat csati hub75 akár arduinora is lehet vele szorakozni...
videon a vezérlő FPGA....

frob

cree2,
mond csak ez a panel felfűzhető?
gondolok itt arra hogy ha kellő mennyiség össze van rakva akkor lehetne belőle mondjuk egy "led" tv ?
ún tv fal?
köszi
R.

000000000

igen!
Ez olyan panel amivel azok a nagy bazi nagy pavilon tv vanak kirakva de anak erös video proceszor vezérlésül van azok nem olcsoak...
van kis igényre is megoldás ha abban gondolkodsz p2.5 1/32 pixelel is részletes dolgokat tudsz csinálni van 1 pix is de az még ritka és drága a vezérlö hozzá!

p2.5 panelhez video vezérlök.....

http://www.huidu.cn/product/product.php?lang=en&class2=52