Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

vadember

A java és a c kiterjesztésű fájlokat hogyan kell megetetni a UNO-val?

s7manbs8

Ezt hogy érted ? Kicsit jobban írd körül mit szeretnél a java kódot azt nemigen eszi meg, a c-t azt biztos feltéve hogy rá van megírva a dolog.

vadember

Ilyen érintőpadot akarok csinálni.touch
 A forráskód pedig itt van:Github
A CapactiveSensor library-t már feltelepítettem, mert valahol azt írták hogy szükség van rá.

Van itt egy másik is de az itt linkelt program leáll fordítási hibával.touch2

000000000

Ami a fö problémád gondolatom szerint uno,nano,mini probálod megoldani?
sajnos ezekben az alap bootloader nem támogat usb-hub emuláciot ami a projekted alapja ezért kell egy
Arduino-Leonardo beszerezned hozzá ö támogat usb hub emuláciot (keyboard.h)...[#nyes]

vadember

Az a program amit ajánlottál mire való?
Van UNO, NANO. A linkelt helyeken is látszik , hogy működnek.Biztos, hogy nem kell a Leonardo.

juhasz

Az nem lehet, hogy a java-t a pc-n kell futtatni?

s7manbs8

Vagy Arduino Pro Micro vagy mi a neve is én olyannal csináltam USB HID cuccot, Leonardonak megismeri azt is.

000000000

process olyan min az ide csak script alapu dolgokat is tud anyira nem merültem el bene nem egyszerü megérteni elsöre

lehet uno ra is hid usbt de faragni kell!

000000000

igen Leonardo.... DigiSpark alapbol emulálja vusb  kész megoldás..[#vigyor]

000000000

még telepitö csomag is kell fejlesztöi "sdk"

000000000

process leirás..
https://learn.sparkfun.com/tutorials/connecting-arduino-to-processing/all?print=1

a projektedbe van egy ilyen "import processing.serial."
de itt is processing.java alat szintén "import processing.serial."

https://gist.github.com/Wieku/270308b17c3abc740740#file-processing-java[#rolleyes][#felkialtas]