Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

ebay szerintem is drága...

pa0n9mw

Üdv
Azért a 2 nem ugyan az a kategória az ebayos egy mikrovezérlős, mig a másik nem az.

dtb

Én a topicból kiindulva, azt hittem, arduinóhoz kell, bocs, benéztem. [#nemtudom]

Az értő, értelmező olvasás általános iskolai alap tananyag. Azt írtam "hasonló".[#kacsint]

Az ebay.com-on 995HUF, de a nagy többségnél 1200HUF-nál kezdődik, a kinainál UGYANEZ $3,33, vagyis 890,-Ft.

000000000

Nem csak én hanem más is vásároglat alibaba és társain is...
banggood még többen ami még ebaynál is drágább..

dtb

Azt kell megnézni, hogy melyiknek van "EU Store" vagy "DE Store", esetleg "Free EU|DE" szállítása, mert azoknak van raktár, vagy logisztikai központjuk az EU-ban, és akkor az után már nem kell semmilyen plusz fizetésre számítani. Kicsit drágább, de garantáltan áfa és vámmentes, mert EU országból származónak minősül.

000000000

Ezel nem igazán szoktam foglalkozni az eladoval iratok egy érték limitet pl 20$ ez ugy bevált számomra kissebb tételeknél
 is!
Nagyobb cucot eus raktárol pl UK rendelek ahogy irod is ez egyértelmü de látszik már azon is a kinai/UK külömbözeti ár és még erre jöhet az áfa 50%nyi esélyel...
3...4 éve tálán már van hogy külföldröl vásárlok (nem csak boriték méretben) de 1x volt szurás proba szerü volt az is szerintem csomag hogy kiszurák navos cécot végig kellet vinni..

000000000

de ezek is változnak változtatják...
1 rendelés
2 rendelés

de ez már semlegesbe való nem e topic témája..

000000000

Te szoktál arduinozni [#conf]

dtb

Na, ezeket meg én nem ismertem! [#taps] [#eljen][#eljen][#eljen]
Mondjuk a Bangood-ról nem nagyon szoktam rendelni, mert eléggé drága az alihoz képest, de volt már, hogy ott volt akciós áron pl. sátor, amit nem lehetett kihagyni [#kacsint]
Igen, szoktam, most például épp készülök letesztelni egy szakajtó nema17-est[#csodalk]

000000000

igen ez igaz érdemes szétnézni több piac térem hol olcsobb amit keresel épen..

000000000

Valaki meg tudná mondani ezt a projekt forrást "main" mivel lehet megnyitni "szoftver"?[#wilting]
BlueMagic

vjanos

Első ránézésre ez egy C projekt, és a Makefile miatt szerintem a make paranccsal tudod buildelni - nyilván, ha a fordító környezet megvan, de lehet linux alatt alapból megy.

dtb

Szia, nem egyértelmű a kérdésed: ha csak olvasásra akarod megnyitni, akkor az Arduino IDE is megnyitja, csak ki kell választania "minden file" a megnyitásnál, a file típus szűrőnél, de ajánlom figyelmedbe (és a többiekébe is) a notepad2 programot, kicsi, tele hasznos funkciókkal.
Ha le akarod fordítani, akkor értelemszerűen valamilyen c editor kell. Kevesekben tudatosul, hogy az arduino sketch az tulajdonképp c nyelv.

000000000

szia!
Valami alat létrehozták ezt a projektet a lényeg az lene hogy be is tudjam forditani az adot mcura !
Annyit tudok amire szeretném használni egy spi programozó programja lene amivel tudom piszkálni ezeket a CSR8635/45/70/75 procikat...
Sima spi programozo nem jó hozzá van valami hitelesitési alap van programozó és mcu közöt...
sajnos több c program is csinál main projekt fájlt igy nehéz a dolog...

000000000

spi programozó mcuja STM32F103C8T6...