Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

RJancsi

És hogyan? Az ATEN driverek mind 32/64 bitesnek vannak jelölve, nincs lehetőségem választani, hogy csak 32 bitest szeretnék.

TBS-TEAM

A laptop USB drivere is lehet nem kompartibilis verzio az ATEN-nel.
Nézd meg van-e frissítés a laptophoz Win10-re.
József

RJancsi

Automatikusan frissül rajta minden.

TBS-TEAM

Az csak a Win10
Laptop gyártója ?
József

RJancsi

DELL Latitude E5430. És a Dell Support Assist is fut rajta, a DELL driverek is folyamatosan frissülnek. Céges gép.

TBS-TEAM

Az ATEN 082 régebbi verzioit probáld meg vagy még régebbit.
József

RJancsi

Az 1.0.082 a legrégebbi ami már win10-re is jó. Letöröltem az újabbakat, újraindítottam a gépem, felraktam a 082-t de semmi eredmény. Ugyanazt írja ki.

RJancsi

Hagyom a fenébe. A melóhelyemen van egy régi Dell Optiplex még XP-vel. Kb. 5 éve nem látott internetet (nem véletlenül). Azon még van soros port majd azzal elszórakozok.

TBS-TEAM

Más típusú USB-RS232 esetleg
József

RJancsi

Ennyire azért nem vagyok láma. Eredeti ATEN még a címkéje is. Még egy lehet, hogy hibás. Jó pár éve nem használtam, bár nem hiszem, hogy a fiókomban elromlott volna de ki tudja... Legutóbb ugyanezzel a laptoppal használtam de akkor még WIN7 volt rajta. Azzal gond nélkül ment.

TBS-TEAM

Nem úgy értettem, hogy az ATEN nem ATEN, hanem van-e más fajta amit fel tudnál telepíteni [#kacsint]
József

RJancsi

Nincs. Marad az ősállat XP. [#nyes]

TBS-TEAM

Attól, hogy nem írták oda, hogy win10-hez jó a régebbi Win7 driver is jó lehet.

Nehogy azt hidd a 7 és a 10 között nagy külömbség van [#eplus2]
József

xg2w6ib9x

A win 10 fejlettebb, ott a "külömbséget" már különbségnek írják.
[#vigyor5]

TBS-TEAM

Elnézés telírtam [#kacsint]
József