Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Gépek felújítása A-Z

Indította gaben, 2024 április 09, 16:03

Előző téma - Következő téma

svejk

Hányas évjárat a Tiéd, tudod?

ywathzay

"Ha be van verődve akkor gödör és nem perem, ha +3 század akkor hogy meg fel az első nyomcsapágy illesztett gyűrűje?
Erőből? "
Hát úgy, hogy ha gödör akkor zömülés van, és a feleslegnek valahol meg kell jelennie, kitolja, tehát peremnek is kell lennie. Pl pontozás, van gödör, a pereme kitüremkedik.

Virbo

Ha a lakatszekrényes mizériára gondolsz tudtam róla mikor a gépet vettem.
Az enyém olyan mint a tiéd, tehát a régi. Jól jött volna kicsit előbb az a doksi, de szét lett kapva meg összerakva anélkül is. :)

Az E3 rajzban meg nem tudom kinézni ki kicsoda a csapágy körül.

Csuhás

Nem tudom. Minden feliratot táblát eltávolított az eladó.

svejk

A hajtáslánc kinematikájánál nézd, 109 oldal.

svejk

No meg a 38. oldalon a csapágyjegyzékben is csak 1 db 51108-as csapágy szerepel.

Szasza43

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy az eszterga belsejében a piros festék az milyen tipusú, ami bírja az olajat?

Kösz.

6rk75uezn

Ha jól tudom minden szerszámgép piros szine nitró alapú festék.

Virbo

No, fedlap síkköszörülés. [#vigyor]
Normál mikróval méve egy nóniuszvonal szélességnyi eltérés van a párhuzamban a tárcsa középátmérőjénél kb.
Ez így vajon maradhat?

Csuhás

Szerintem görbítened kellene rajta hogy a gyári állapot közelébe kerülj. :- ))))

izbeki

Fasza, de azokat a ragyákat egy kicsit flexkoronggal megdolgozhattad volna![#wave]
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

svejk

Na meséld a ződ' disznónak, hogy kellene már neked ez az eszterga sürgősen!  :)

Virbo

Kíváncsiságképp megnéztem. A saccoláshoz közel, 2 ezred párhuzamhiba, és 2-3 ezred a gödrök mélysége.

Virbo

jani300