Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Gépek felújítása A-Z

Indította gaben, 2024 április 09, 16:03

Előző téma - Következő téma

jani300

Nem azt vinném most se .
De ismerős vitt a méhbe ugyanilyet , akkor írtam a fórumra , de már rég levitte . Nem láttam ,de azt mondta jó volt .
3,5 tonna , nem emlékszem mit ígértél érte , leírnád esetleg ha még emlékszel ?

jani300

Egyébként most ténylegesen kenyérre kellene , de az nem játszik az árban akkor sem .
Valószínűleg berakok most a csomagtartóba valami diesel blokkot , úgyis útban van vagy négy darab .
De hagyjuk ezt inkább !

7ng7ui4ik

Nem bántásból, de az a helyzet hogy egy ekkora súlyú gépnél azért a méhtelepi ár is mérvadó az eladásakor.

Egy 280-as van fent most a neten tartozékaival 500ezer Ft-ért, ez mondjuk a méhtelepi ár 2szerese.

Virbo

Csiszolni én sem csiszolnám, a levált szemcsék egy része esélyesen "beépülhet" az öntvénybe. De azért a fém dörzsi szivacs kicsit más  jellegű dolog...

Virbo

Mondjuk ez nem is a hobbisták kategóriája. [#rolleyes] Ők bőröndnyi gépeket vesznek ennyiért... [#vigyor]

kmil

Minden hasznos tanácsot fogadok, így maradok a dörzsinél. Van még bőven tisztítandó felületem. [#kacsint]

jani300

Nézd akkor méhtelepen kell venni semmi gond .
160 + FA most kilója legolcsóbban .
De ha vannak gépeid megveszik 73 forintért kilóját , fél órája voltam ott .
De ezekért a hozzászólásokért , nem adok én itt el semmit !

7ng7ui4ik

A Scotch-brite szerintem még kíméletesebb mint a fémdörzsi mert semmi éles éle nincs. Én maradok ennél, de kipróbálom nem szárazon hanem valamivel kenve is hogy úgy "mit mutat".

kmil

Majd osztd meg velünk az eredményt! [#kacsint]

7cim5mm0

Ha jól emlékszem, 200-at ajánlottam érte 2017-ben.
Végül kb. ennyiért lett egy, csak közelebb.
De abban az időben 300-350-ért egész szép gépek voltak, tartozékokkal.

jani300

Köszönöm !
Valóban nem emlékeztem az árra .

7cim5mm0

Volt épp a hetekben két nagyobb revolver is. Az egyik MVE a másik EU. Ment a vasba.
Nagyon sajnáltam, mert régóta akarnék ilyet, de sajnos nem volt most erre fordítható keret.

kmil

Sziasztok,
Elkészült a gyalu olajrendszere. Beépítettem egy plusz finom szűrőt is a gyári mágneses elé, így talán kevésbé lesz szennyezett az olaj. Készült még egy 3D nyomtatott hátsó olaj visszaterelő is, mert korábban sok olaj elment a kosvédő és a gép közötti illesztésnél, és így nem tudja bemosni a port, koszt a kosvédőről. Pár liter MOL SW68 szánkenő olaj, és szépen nyomta minden olajozási pontra.

jani300

Üdv !
Én most futottam bele hogy nincsen egy százas egy MK 4 es oszloposfúróra :(
Meg van már ugyan herélgetve , de elég egyszerű szerkezetű ,de hát ez van .

7cim5mm0

Sajnos ez előfordul.
De lassan ott tartunk, hogy a vastelepek áraival se tudok versenyezni, nemhogy a piacival.