Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Gépek felújítása A-Z

Indította gaben, 2024 április 09, 16:03

Előző téma - Következő téma

kmil

Igen, rendben van külsőleg. Remélem belül sem vár rám meglepetés. A kos vezetékén kívül az összes többin látszik a gyári hántolás. [#vigyor3]
Köszi az infót, utána nézek egy jó szánolajnak. [#kacsint]

Sz.Andris

Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy egy RSF Z503-as útmérő felbontását milyen billentyű kombinációval lehet változtatni?

jani300

FO23
Ma kiforgattam , hozzáférhető .
Sérült valamennyit a tekercselés is , de lehet nem zárlatos.
Kicseréltem a hátsó deknit .
230 volt van csak ,arról próbáltam üresen , madzaggal berántva , forog a motor .Nem füstöl nem melegszik .
(a csapágy is elkezdett szólni ,legalább ki kell mosni )
8 pólusúként bekötve a dahlander motort , persze így harmat gyenge .
Ki próbálok egy Pityesz féle unformer kapcsolást , 3 fázisnak .
A fentebb írtakhoz kb 10 év kellett ,ma esett haladtam picit :)

kmil

Sziasztok,
Sikerült kitakarítanom a gyalugép belsejét. Volt benne kosz és lerakódás rendesen. Ma a kos vezetékét is le tudtam tisztítani. Ilyenkor eszembe jut, hogy az előző tulaj mennyi munkát spórolt volna meg nekem, ha letakarta volna a gépet. Az indításig már csak a szivattyút kell rendbe raknom, mert  persze az is be volt ragadva a rozsdától.

e3y4ahxee

Sziasztok végre itthon az új szerzemény, Tos mn 80..:) meg majd hatra van egy karban tartás néhány patron rozsdás.. De megoldható ☺

ebalint

kmil

A hosszan tartó vadászat meghozta az eredményt. Gratula![#wink]

e3y4ahxee

Köszönöm szépen igen.. Messze volt de meg érte

e3y4ahxee

Halála valamin csak felületi rozsda volt, de van ami menthetetlen..Takarítás után

e3y4ahxee

PSoft

Nagyon facca kis gép... [#eljen]
Ha esetleg "megunnád", szóljál...megyek értre! [#awink]

e3y4ahxee

Hát az nem mostanában lessz..

kmil

Sziasztok,
/GH-560/
Az asztal mozgatás vezetékeinek tisztítása közben, a gyorsárat működtetésekor tapasztaltam, hogy a valahogyan az előtolómű benyomja az olajat egy furaton keresztül a géptestbe. Valakinek van ötlete, hogy ez csak egy véletlen túlfutott zsákfurat lehet, vagy volt valami célja, esetleg záródugó volt benne? Előre is köszi! Most azon gondolkodom, hogy beragasztom.

sufnituning

A vitrinbe jó lesz[#vigyor]

7cim5mm0

Túlfolyó, ne ragaszd be.