Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Gépek felújítása A-Z

Indította gaben, 2024 április 09, 16:03

Előző téma - Következő téma

szf

frob

Sziasztok
Ismeri valaki ezt a céget https://www.kuc-maschinen.de/produkt/magnetmesssysteme/ mivel árat nem találok hirtelen az oldalukon, rátok hagyatkozom.
Gondolom mm pontosan meg kell nekik adni a kívánt hosszt...

Vagy érdemes inkább kínait nézni, azok is tudják vajon az 5um -t?

előre is kösz
R.

TBS-TEAM

Itt nézz szét
Van konfigurátor is és minden ami kell és még jó is [#nevetes1] [#integet2]
József

frob

frob

hát aki ezt a honlapot csinálta, nem tudom mire hajtott, de sem árat sem semmi mást nem sikerült megtudnom a lineáris jeladókról, kivéve azt az egy lapot amit belinkeltél...

Szerelő

Ha megnyitod a TBS-TEAM által ajánlott oldalt, és a kékkel kiemelt "egyedi termékmegoldásokat" szövegre klikelsz akkor vagy írsz e-mailt vagy a felugró ablak bezárása után tudsz válogatni a termék kategóriák közül.

TBS-TEAM

Minden ár megtalálható.
A konfigurátorral kiválasztod mit akarsz pontosan és hozza az árakat és akár meg is rendelheted.
Müszaki doksi minden ami kell. [#nevetes1]
József

TBS-TEAM

Kezdőlap-Termékek-Pozíció- és mozgásvezérlés-Mágneses útmérők
A lap közepén: Mit keres?
Tallózás a mágneses útmérők választékában (klikk)
Lineális standard inkrementális (Klikk)
Pl: HiLin  HiLin
Configure end Buy
József

frob

kösz, így már ment
de jó hogy ültem :D

TBS-TEAM

Nem aliexpresszes árak [#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]
József

frob

Aki esetleg otthon van maho ( philips 432) téren, megmondaná a tutit hogy kell a konstans paramétereket beírni?
Pontosabban beírni már be tudom, de nem tudom letárolni...
Esetleg, hogy lehet sorosporton beküldeni neki?
Annyit ebből is megtudtam már, hogy elvileg a sorosporti paramétereket be kell írni kézzel, de a többit már elvileg sorpsortról is dnc progival be lehetne küldeni...

de hogy mit hogy kell nyomkorászni na az passz...
a kezelőről és a monitorról egy képet feltöltök, hátha segítség..

Előre is kösz!

TBS-TEAM

CNC432
Könyvet töltsd le.
Lépésről lépésre leírja mit hogyan kell programozni. [#integet2]
József

frob

:) melyiket a sok közül?
egyébként kb már mindegyiket leszedtem, lengyel, francia,  német, és lehet még hindu nyelven is van...
sajna pont ezzel a kezelőpulttal egy doksiban sincs....

azért köszi!

kmil

Sziasztok,
Végre hazaért a hőn vágyott 560-as gyalugépem.
Kiemelkedően jó állapotú, de azért igényel némi törődést. Szeretnék benne olajakat cserélni, de a gépkönyvben szereplő G30 és G60-as olajat nem igazán találok. Tudja valaki ezek mai helyettesítőit? Köszi!

Lacibácsi

Szép a gép, és a legextrásabb változat, forgatható billenthető asztallal. Ezen mindent is meg lehet gyalulni[#kacsint]

Van a MOL-nak kenéstechnikai tanácsadása, ott be tudják azonosítani. Amire én rákérdeznék az hogy a kos kenéséhez létezik-e nekik olyan szánkenőolaj, ami elég híg a gyors mozgáshoz. A két öntöttvas felület közé nagyon jó lenne a szánkenőolaj, mert a kopást nagyon csökkenti. És a gyaluknak a kos kopik legelőször, és a javítása nem olyan egyszerű. Tehát érdemes lenne megvigyázni.

https://mol.hu/hu/kenoanyag-es-autoapolas/szallitmanyozas/kapcsolat

Az oldal közepén ha lenyitod a: Legyen hatékonyabb kenéstechnikai szolgáltatásainkkal! fület, ott találod a segítséget