Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Gépek felújítása A-Z

Indította gaben, 2024 április 09, 16:03

Előző téma - Következő téma

KoLa

Ebben a furatban van az a nyomórugó, a csap mögött, segíti a szétkapcsolást.

ujfvrw589

Ok. A rugó van csak a furatba?

ujfvrw589

Köszi, hogy segíteni próbálsz. A Kóla szerint írt rugója gondoltam.

KoLa

KoLa

kóla = KoLa
rugója = rugóra
[#nemtudom]

ujfvrw589

KoLa

ez nem vicces! tanuljál meg magyarul.

ujfvrw589

Koala!

Szakmai segítséget kértem. Nyelvtan órát nem!  A jövőben, ha az írásom zavar v hagy maga után kívánnivalót nem kell válaszolnod. Nem hiányzik számomra az ilyen fajta ember, hogy felbassza az agyam!!!

simarex

Ez a stílus nem idevaló [#levele]

jani300

Szia !
A helyeben elnézést kérnék ,és kérném a többieket hogy töröljék a hozzászólást .
De hamar , mert a "Főnök" szerintem mindenképpen törölni fogja ,evvel együtt , jobban mutat ha Te kéred !

ywathzay

Tisztában vagyok vele hogy Kola-nak nem kell segítség, nagy fiú, megvédi magát. De....
Te aztán fasza gyerek vagy! Segít neked, megkér hogy rendesen írd le a nevét, és még neked áll feljebb? Az egyik ember itt a fórumon aki a forgácsoló szakmában évtizedeket eltöltve hasznos infókat tud adni, ha kell önzetlenül segít fizikailag is. Téged ideevett a fene, sok hozzád hasonlóval egyetemben információvámpírként, és van bőr a képeden durrogni?
Javaslatot teszek, a többiek felé:
 NE SEGÍTSEN NEKED SENKI A JÖVŐBEN! NEM ÉRDEMLED MEG!

ujfvrw589

üdv mindenkinek!
Nagy nyilvánosság előtt beéget, amit szóvá merek tenni mert elvétem a betüt. Mint irjátok mekkora nagy ember ,ami nem tükrőződött felém.
Részemről lezártam a dolgot több emberséget a zseniktől is vártam volna. Megmondó embereknek szép napot, Az érintett pedig érezzen bele a helyzetembe.

TROMF22

Én pedig jobban örülnék neki, ha a "Főnök" nem törölné.
És a következő hozzászólását sem ....

MoparMan

szerényebben!
ha nem tetszik az itteni rendszer, haladj tovább facebookra, ott ez megfelel. itt nem [#kacsint]

ebalint

Te magadat égetted be, de rendesen!!!