Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Sastas gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:06

Előző téma - Következő téma

sastas

Ha nyomtatok egy RAFT-ot akkor szép lesz a nyomat, nélküle silány. Nem igazán értem a dolgot. Az más kérdés, hogy a raft sarka néha felválik, de nem igazán érdekel, mert a nyomaton nem látszik. Érdekes módon a nyomat nem válik fel... Ki érti ezt?

exvm7f6a

Már meg is magyaráztad.
Az alsó hideg rétegre rá nyomja a meleget. Kihűl és zsugorodik. Ez meg azt eredményezi hogy felhajlik mint a bimetál ami meg elrontja a nyomatot. A raft ezt akadályozza. Ha kihűlt akkor meg már megtartja a formáját.

sastas

Szóval, ameddig nem lesz újabb 30 ezer Ftom a gépre, addig minden marad így, kompromisszumosan. Ez ha jól sejtem szeptemberben fog eljönni :(
Addig pedig eggyüt élek a rezonanciával és a pontosság-hibákkal.

Mivel ez a fórummotor még mindig nem user-friendly, ezért a továbbiakban a "munkáimat", a következő FB albumban teszem közzé:
https://www.facebook.com/sastass/media_set?set=a.1051959741516618&type=3&comment_id=1056911274354798&reply_comment_id=1056952741017318¬if_t=photo_album_comment¬if_id=1463089694202081" TARGET=_fnew>FB Album

Aztán ha bármi kérdés adódik, felteszem majd :)

Ugyan itt olcsón full metal hotendet és GT2-es szíjat vennék :D

KBalázs

Kár hogy akinek nincs FB profilja az nem tudja megnézni.

exvm7f6a

A gond ezzel csak az, hogy az nem értek egyet az FB felhasználói szerződésével, mert abban durva kitételek vannak, amit nem akarok aláírni, így meg nem tudom megnézni a képeidet  :)
Egyébként tényleg elavult ez a fórum, mert én sem tudok képet beszúrni a OneDrive tárhelyről....régen lehetett, de most már nem adnak közvetlen linket a képre sehol, csak a hasonló elavult helyeken.

exvm7f6a

[#hehe]
Használj valami google tárhelyet.
Azokkal sem értek egyet de azt még meg lehet nézni regisztráció nélkül...többek között ezen aljas húzása miatt is kerülöm az FB-t.

d30xhrezp

Szia!
Ha küldesz egy rajzot méretekkel,akkor csinálok nem neked egyet ajándékba.

KBalázs

Biztos nekem szántad? Nekem sincs FB profilom, azért írtam. Saját szerverre szoktam képelni.

exvm7f6a

sastas

Vicces, hogy ha képet linkelek, azt meg lehet nézni,de egy nyílvános albumot nem....
Google tárhelyen dolgozom, még szinkronizációs beállításokkal szenvedek, hogy gyorsan tudjak feltölteni...

sastas

Azt elárulod, hogy miről? Szerintem a fáradtság jön ki rajtam, de nem értem ezt a mondatodat :(

d30xhrezp

d30xhrezp

exvm7f6a