Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Sastas gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:06

Előző téma - Következő téma

sastas

A külsején is észrevettem, mármint nem ilyen mértékben, de mintha nagyon apró barázdák lennének rajta. Befotózni nem is nagyon tudom, de majd egy macro-t megpróbálok róla csinálni, szóval most kicsit alacsonynak érzem a flow-ot.  Nemtudom CURA-ban lehet-e külön infill flow-t állítani.

sastas

Szóval itt a kép. NEm akarom széttolni az oldalt, úgyhogy a láthatóság kedvéért kattintásra nyílik.

http://www.imgserv.com/u6o" TARGET=_fnew>http://www.imgserv.com/images/2016/05/07/EYOH8tMI5h.th.jpg" border=0>

exvm7f6a

Saját topikodat úgy offolod szét ahogy jól esik :))

Hűtési elégtelenség.

sastas

Biztos jól nézne ki egy 4000x3000-es kép :D

sastas

Nemhiszem, hogy elégtelenség. A ventit le kellett ragasztanom picit, mert annyira hűtötte a fejet, hogy thermal runaway-el elszállt, mert túlhűlt. És pont ebből az irányból fújt.... Na mindegy is, majd kiderül... :) Most egy ventitartót kéne terveznem, légterelőt meg ilyeneket. Melyik programot ajánljátok? Amit a mechanika tervezéséhez használtam: Solid Edge, de ez nem szereti annyira ezeket a csőszerű, mindenfele tekergő testeket...

sastas

A mai napon a sikítófrász kerülget. A nyomtató reggel 8tól délig folyamatosan ment, hiba nélkül. Délben elkezdtem egy nyomtatást, és azóta folyamatosan y irányban, teljesen random idő és layer közönként lépést veszt. Mintha egy szíjosztás menne el, de ez teljesen random, hely és időfüggetlen :( Bármi ötlet?

vjanos

Forróak a motorok? Ha igen, vegyél vissza az áramból...

sastas

vjanos

Akkor adj neki mèg àramot :))

Kèzzel mozgatva nem szorul, akad valahol?

vjanos

Gyorsulàst, sebessèget nem àllitgattàl?

KBalázs

Retract nem lett állítva? Vagy a tárgyhûtôventi paramétere? Felkunkorodik az anyag, vagy kiáll egy pici többlet ami már nem képlékeny, és legközelebb beleakad a fej, amikor arra jár.

sastas

Ezeket átnéztem, a délelőtti, jó nyomtatásokhoz képest semmi nem lett állítva. Ma meg elindítom és a barkács-tengelykapcsolóm megadta magát, úgyhogy barkács 2.0 indul...

sastas

Barkács 2.0 működik. Az elején a háttérben látható... Mivel feltűnt, hogy elkezdett leolvadni a fej, most éppen a  hűtésen dolgozok :D

Ja, itt még volt egy kis rétegmagasság hibám, de már megjavítottam :)  
https://youtu.be/JsNPlvJ2pXs" TARGET=_fnew>Nyomtató teszt

vjanos

Megy ez szépen...
A szobatársak a kóterban hogy értékelik a folyamatos nyávogást? :)

sastas

Párommal lakom egy szobában, ő meg jól viseli. Egyetlen kikötése, hogy akkor nem mehet mikor el akar aludni, de utána bekapcsolhatom :)