Épül a gépem ::: Kicsa

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

vyvk7xm7

Nekem meg könyvem nincsen. Még.

3ztiz2p39

Van a városodban egy fórumtárs, aki lehet elvállalná a szkennelést. A hegesztőset is Ő csinálta, és a könyv is egyben maradt.

ku55dfr0s

Nocsak.!
Ki az? Ha nem titok.

Megmondom őszintén csak megbízható embernek adok oda műszaki könyvet.
Pontosan ezzel a könyvvel történt, hogy kölcsön kérték néhány napra, aztán majd 3év után sikerült vissza könyörögnöm, már-már anyázási szintű társalgási hangnemben.. :((

3ztiz2p39

Nem titok, de nem akarok másnak munkát adni, majd jelentkezik az illető ha úgy gondolja, hogy el tudja vállalni.

dm0jfi8u

Nagyon jók a kiemelt részletek!
Köszönöm a tippet a feketedő alura,ki fogom próbálni. A semminél szebb a sima elox felület is,sőt! A lényeg az,hogy ki tud-e alakulni a réteg,vagy sem.
Érdekes,hogy mindenhol 10 percet írnak expozíciós időre : ez a tényleges időtartam lenne?
Illetve ahogy nézem,érdemes kísérletezni különféle higítással - hőmérséklettel és sok mással is...Ami szimpatikus,az a keménység növelése higítással illetve nagyobb áramsűrűséggel.  

ku55dfr0s

[#taps] Akkor mehet az átkötés .djvu-ba vagy .pdf-be.

vyvk7xm7

Ígen.. ígen… Bár még olyat sem készítettem eddig.

wvs6cpz09

http://oldradio.tesla.hu/hogyan/hogyan.htm" TARGET=_fnew>Ez nem lehet kifogás :) De szigorúan csak saját használatra teheted [#ejnye1]

dm0jfi8u

Gratulálok hozzá! Én is szívesen lapozgatnám virtuálisan...[#vigyor2]

dm0jfi8u

Az utóbbi pár napban tettem-vettem,a festeni váró alkatrészekkel foglalatoskodtam. Csiszoltam - gitteltem egy picit,nem könnyű szépet készíteni,az biztos! Mindent összevetve én meg vagyok elégedve a végeredménnyel,illetve majd meg leszek : pár alkatrész festése még hiányos,sajnos elég nehezen is szárad.
Képet,gondolom majd akkor lesz érdemes feltenni,ha a festés készen lesz mindenhol. [#bohoc]

vyvk7xm7

Szívesen látnék egy gittelés előtti, egy gittelt-csiszolt, és egy festett állapotot is.

dm0jfi8u

A helyzet az,hogy nem csináltam képeket. Egyszerűen elfelejtettem...annyira összpontosítottam hogy szép legyen. [#smile]
Közben szinte mindenhova kentem festéket is...úgyhogy a kész állapotról lesz majd kép,szerintem holnap. Remélem megszárad addigra a festék...

s2k5ycubj

Miért,ha nem száraz a festék tilos fotózni?[#integet2][#integet2][#integet2]

dm0jfi8u

Nem tilos,de mire feltölt az akkumulátor a gépbe,addig meg is szárad! [#taps]
Azért festek több darabban,mert a végére kezdek rájönni,mit lehet és mit nem. Ha nem sík felületen van a festék,viszonylag hosszú száradás után is képes megfolyni. Ezért inkább kis területeket csinálok és hagyok kellő száradási időt is. Tudom,ez alapvető dolog lenne,de hát eddig nem volt ilyennel dolgom...