Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

vjanos

Lapozz vissza két oldalt, a 9147 hsz-ben linkeltem egyet, pár hsz-al később egy kollega leírta a tapasztalataid.

niu7vyvp0

lézer

Igaz kisebb a munkatere, de magyar forgalmazó miatt szimpatikusabb. Ilyenje van valakinek?

niu7vyvp0

Az lehet pont olyan volt amit most linkeltem de megnézem, köszönöm

vjanos

Pont olyan, csak kevesebb mint féláron :)

niu7vyvp0

Durva ez az ár különbség

PSoft

"A lézercsőre nem terjed ki a jótállás, ezen kívül a gép összes többi alkatrészére a törvényes garancia 1év!"

A csőre semmi garancia, az 1m2 bádogra, meg a fél kió lemezcsavarra, nagyvonalúan ad egy évet!
Hát, ez faxa!
Nekem, egyáltalán nem szimpatikus.

nv5firipz

Esetleg keress rá az ebay.de oldalon, hátha ott találsz megfelelőt.

hyuekyh7a

Üdv!
Nálam is lehet rendelni Co2 lézereket, igaz iparibb minőséget plussz én nem bízom a szállítást a kínai cégre, meg biztosítás is van a szállítás idejére és 10 hó garancia a csőre, 12 a gépre.
www.cnclaser.hu

niu7vyvp0

Ez a szimpatizmus csak első ránézésre volt, meg miután a német ebayen fele annyi ugyan ez és nem hiszem, hogy jobb minőségben van összerakva, megkockáztatom, hogy egy helyről származik mind a kettő.

PSoft

Tudom, néha ránézek az oldalatokra.:)

Erről jut eszembe...
Részegységekkel is "foglalkozol"?
Mint pld. 40W-os kínai csőhöz, kínai táp.
Egyik fórumtársunk keres "kedvező" áron.

Kelepeisz Lajos

Csak kíváncsiságból, a CorelDrawnak van lézer pluginja, esetleg beállítható valahogy az m10-11 parancs?

hduf42fua

A CorelDrawnak nem hiszem ,hogy van marópálya generáló része.

Kelepeisz Lajos

Rendben, de nem is baj, nagy örömömre sikerült rájönnöm miért küldött állandóan hibaüzenetet az Inkscape, szóval erre rá is tudok cuppanni.[#vigyor5]

zozo

...no és mi vót' a kínlódásának tárgya?

hyuekyh7a

Szia!
Igen tudok részegységeket is egyenlőre rendelésre, mert most a yag lézeremet csinálom. Már a finisben vagyok, vágtam vele nagyon tettszik.