Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Tibcsi

Szerintem szedd le a progit valahonnan, és egy egyszerű alakzattal kezd el tanulni a kezelését. Vannak tutoriálok, keresgélni kell, főleg, hogy melyik programot szeretnéd megtanulni, ajánlom a Cut2d, igen egyszerű.

Kelepeisz Lajos

Hálás köszönet, bele rágom magamat.[#wave]

vvvsmkgjx

Sziasztok!

Lézerezhető karácsonyi díszeknek keresgélek DXF-eket, tudom hogy itt szoktatok csinálni hasonlókat. Tudtok valami elérhetőséget?

zozo

...vagy inkscape-ben csinálsz bitképet bármilyen képről, aztán meg is csinálja az inkscape a g-kódját.

PSoft

0i8bkxjf4

Ha valaki VECTRIC féle progit akar használni (Aspire, Vcarve, Cut2d)  én ezt a a beállítást használom szerszadatbázisba a Postprocit nyilván mindenki a saját vezérlőjéhez valót

Kelepeisz Lajos

Aki használ Inkspace-t, és generált is vele lézerhez g-kódot, az megnézné milyen Windows rendszer fut és hány bites?[#eljen]

vjanos

Nekem win7 64 bit

Kelepeisz Lajos

És mégis jó, akkor tényleg nem tudom mi lehet hiba nálam.[#fejvakaras]

RJancsi

Nekem az XP-vel semmi bajom nem volt vele, a WIN7 alatt meg időnként megáll. Felugrik valami hibaüzenet és csak a program bezárását engedi, természetesen az addigi munka elvesztésével. Együtt lehet vele élni, csak gyakran kell közbenső "biztonsági" mentést végezni. Lehet, hogy alapvetően nem az Inkspace-vel van baj, hanem a memória kicsi a WIN7 mellé.

Kelepeisz Lajos

Nem tudom, kevés memória miatt nem tud legenerálni egy g-kódot, ez érdekes lenne.

55kv34cjs

Inkscape 0.91    32 bites windows8 -al problémamentes

vjanos

Még mindig ugyanazt dobja, mint a múltkor?

Próbáld meg ezt a portable változatot.  
Hordozható, azaz elvileg nem kell telepíteni.

Kelepeisz Lajos

Írtam a gyártónak a probléma végett, remélem válaszolnak.

Kelepeisz Lajos

Igen ugyan az a probléma, valami hiba miatt nem enged pályát generálni, már laptopra is telepítettem, ugyan ez a hibajelenség.[#rinya]