Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

7572rncfk

Ha találtam volna nyilván nem ezt veszem meg.

7572rncfk

Ez hibrid :D van rajta optikai is meg sima kapcsoló is.

7572rncfk

Ja elképzelhető, megnézem de az a baj, hogy nem minden esetben cselekszik fordítva...

TBS-TEAM

Esetleg megjavítani a hibás vezérlőt? [#fejvakaras]
József

7572rncfk

Köszi a tippeket, szalagkábel hiba volt. Kimértem az összes érintkezőt és egy meg volt szakadva, most jelenleg összekötöttem egy vezetékkel és úgy néz ki ez volt a baj.

yji2a0wv

Szervusztok.
Keresek 100-130w CO2 lézercsövet táppal,vágáshoz.Nem kell új,de a teljesítményét megmérném...
Emailbe,ha lehet ppistix kukac gémél pont kom

nsdr9egc7

Szia! Melyik az eredeti kártyád? Mert a Nano2-hoz megvan a beállítás, és az, hogy mit és hova, ha ez segítség lenne neked....

7572rncfk

Köszi de már megoldódott!

6mrgeizbx

Sziasztok!
Hogy csinálnátok gcodot fogaskerék körbevágására laserrel...
4-5 modulos 20-25 fogas , rétegelt lemezből.... Matatófal-hoz kellene....

6mrgeizbx

Nincs is abban baj hogy fizetős, de mégiscsak hobby fórumon vagyunk...
Egyébként az SVG ből kellene a gcodot generálni?

Rabb Ferenc

Ha lenne legalább egy email címed...

6mrgeizbx

Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem, nem volt az e-mailcim mellett ott a pippa...  pótoltam.

Rabb Ferenc

Mail ment, remélem oda is ér.

nonopapa

Szia.
"Nincs is abban baj hogy fizetős, de mégiscsak hobby fórumon vagyunk..."

Bocs,benéztem.Valamikor lementettem az oldalt,de nem néztem meg,hogy kód generálásnál kéri a lóvét...Én is a free verziókat preferálom,ha nem létkérdés a fizetős verzió.