Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

Maga az áramlás figyelő nekem is az ebay-ról van, úgy emlékszem talán EZ volt az.

Az elektronika, egy kedves fórumtársunk keze munkája. [#worship]
Anno' itt mutattam a hőcserélővel összeépítve:
[#t169p15456#]

2rjw3gfi5

Ha elvágod a LASER SWITCH kapcsoló egyik vezetékét, az egyik elvágott véget az áramlás őr egyik vezetékével "tekered" össze, a másikat a másikkal... :)

noctiluxx

Sziasztok! Hűtővíz sterilizálasara kinek mi vállt be? Olvastam, hogy az ezüst a legkíméletesebb. Valaki használt már ilyet?
150w-os co gépeink vannak és elég sokat mennek, nyűg cserélgetni a vizet..

TBS-TEAM

UV sterilizáló.
A víz fertőtlenítésének hatásos módja a 254 nm hullámhosszú ultraibolya (UV) fény használata, ugyanis a folyamat elpusztítja a vízben található mikroorganizmusok több mint 99%-át.

József

noctiluxx

Ez szuper! Hol kapok ilyet?

vadember

Nem nehéz a megfejtés. A Google szívesen segít.UV cső

Vagy jobb klikk a képen. - Kép keresése ezzel: Google
Kép alapján

xhk5dvtwp

Sziasztok!

Kéne egy kis tanácsadás. Most próbáltam ki először a nyár rétegelt lemezbe a gravírozást.

Ti milyen beállításokat használtok a nyár rétegelt lemez gravírozáshoz?

Ugyan azokkal a beállításokkal az egyik kép sötétebb a másik világosabb lett.

Ezt ki lehet valahogy küszöbölni? Vagy van olyan anyag ahol ilyesmi nem fordul elő?

TBS-TEAM

József

TBS-TEAM

16000.-Től elérhető
Mégegyszer a link az elöző nem működik??? [#conf]
József

kg0sy39yf

Eladó egy Cohesion3d mini.
Megmaradt egy projektből.
Müködik, 2 munkaóra van benne.
 K40 es géphez akár csere panel is lehet! (Kompatibilis vele)
30.000 Ft kompletten
25.000 Ft az LCD nélkül.

5yfyyj67

Sziasztok,
Halt már el valakinek CO2 laser cső? Mik voltak a tünetek, milyen gyorsan történt?
Köszi

robokacsa

keresek rétegelt lemezt 6 mm vastagságban, olyan minőségben, hogy a belső rétegek ne a szemétből kerüljenek bele. hol lehetne ilyenhez hozzájutni?
és ha megint kitörlődik a hozzászólásom, az miért van?
köszönettel.

2rjw3gfi5

Szilikon cső feltolásakor, az ujjamat a kivezetésen támasztottam, 2-3 másodperces sziszegés.... a tünetek: vérnyomás esés, arc elfehéredése, kis szédülés, heveny káromkodásra történő késztetés, villany lekapcsolás, több pohár szesz szervezetbe bevitel ... :) /bocs, ha ezzel nem segítettem :) /

PSoft

Idéz2-3 másodperces sziszegés.... a tünetek: vérnyomás esés, arc elfehéredése, kis szédülés, heveny káromkodásra történő késztetés...

Huhhh...
Ez, nagyon ismerős érzés!!! [#falbav]
(100W-os cső volt)

yy2yggmv7

Sziasztok!

Egy kollégám próbál,nyákot gyártani olyan módszerrel, hogy fekete festékkel lefújt egy nyákot , leégette lézerrel, látszólag le is égett, de a marató nem kezdte el marni.
Mi lehetett a gond, ha valaki csinált már ilyet?