Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

robokacsa

a napokban tárgyalt fiber lézer pontosan erre való.
ha kell segítek.

PSoft

Ha eloxált alu, akkor elég lehet a jelöléshez, egy jól kifókuszált 5-5,5W-os kék is.

ium8w94xp

Próbáltam 5.5W kék lézerrel, de az alatta lévő műanyag megolvadt. Ez spec pendrive alu kupakja volt műanyag belsővel. Tehát azt gondolom inkább erősebb lézerrel érdemesebb rövid ideig, mint gyengével hosszú idővel gravírozni. És nem feltétlen pendrive-al kezdeném, mert esetleg tönkrevágod ;)

m8zmkic73

Sziasztok.
Ma megérkezett 1 hónapja rendelt kis kütyüm.
Nem tudom, milyen teljesítményű lézer van benne, de jó játék.
Ezzel kívánok mindenkinek boldog karácsonyt!

PSoft

dtb

Tegnap volt egy kis időm az új szerzeménnyel foglalkozni (Hebo féle 6W blue) és viszonylag gyorsan sikerült értékelhetőnek nevezhető produktumot létrehozni, de ennek ellenére nem teljes az öröm... :-)  Megint egy teljesen új terület, ahol az eddigi tapasztalatok szinte semmit nem érnek.
...de ezután már ettől csak jobb lehet!!![#kacsint]

guliver83

Küldenél egy linket,hogy hol vetted.
Köszönöm!

vadember

A kép alapján keresve LaserPecker a neve. 260 dollár az Alin.

m8zmkic73

Szia.
Igen, 261 USD volt az ára, de nem az alin vettem, mert ők nekem nem szimpatikusak. Laserpecker.net-en vettem, már ismerőseimnek is kellene pár darab, csak attól félek, ha egyszerre többet rendelek, rárakják itthon az egyéb költségeket.

niu7vyvp0

Sziasztok,

Megint szivat a lézerem, de most az áramláskapcsolónál 0V-ot mérek, tápon nyomokodom a test gombot de semmi.
Ideiglenesen hogyen lehetne áthidalni az áramlás kapcsolót? Gondolok itt arra, hogy lézertáphoz hány voltot adjak, hogy azt higyje, hogy jó az áramláskapcsoló?
pár apróság lenne még szünetben amit meg kellene csinálniom, de ugye ilyenkor sehonnan nem tudok venni új kapcsolót :)

Előre is köszönöm és Kellemes ünnepeket kívánok :)

kijy8hc3f

Kellems  ünnepeket minden kedves FŐRUMOS  tagnak.

Továbbra is eladő 3 db original USA Melcor MRC 300 Thermoelektric Recilculating Liquid Chiller  Folyadélhűtő.

KArácsonyi ár 60,000 postával.

JAnő

robokacsa

nem vásárolt valaki rajtam kívül még Lovewolftól neslab 200 as hűtőberendezést?
igazából azt se tudom mi fán terem a működése, azt hittem egyszerűbb szerkezet.
az a lényeg, nem csinál semmit azon kívül, hogy a ventillátora megy, és pár másodperc után kiírja az err 53 hibakódot, és google nagytestvér segítségét is hiába kérem nem találok semmi infót róla.
ha esetleg valaki ugyanebbe a hibába belefutott, segíthetne hogy életre keltsem a berendezést.
köszönettel Imi

ezsolt74

Én is vettem tőle, de kicseréltem inkább egy másik fajtára, mert nekem is pont ezt a hibaüzenetet dobta, a ventilátor ment, de nem hűtött. Dobd ki belőle a vezérlést, és kössed direktbe, a vezérlését meg egy hőkapcsolóval meg lehet oldani.
Nekem nem volt kedvem ennyit vesződni vele.

ezsolt74

Gondolom darabját adod 60000-ért.

kijy8hc3f

Igen, ezek originált  készülékek.