Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Eddig csak 12 -est használtam vele.
De szívesen kipróbálom, ha elküldöd a 19 -est.

doil

azért nincs most ebből 50.8mm fokusztáv , valószinű utolsó darab volt

PSoft

Milyen széles a vágásvonalad,és milyen sebességgel vágsz vele pl. 3 mm-es nyír rétegeltet?

000000000

A vágásvonalat nem tudom. De, szépen vág. Tiszta a vágás.
600 mm a vágási sebesség/3 mm nyír.

Mostanában a száz wattost használtam. Ebbe befér 1000 x 600 mm -es tábla.

PSoft

Köszönöm!

A 600 mm, az gondolom /perc akar lenni.
(iparkodós egy géped van):)

000000000

Ja, bocs. Igen perc.[#taps]
Persze, a másodperc szebben mutatna.[#nyes] [#csodalk]

Persze, az is hozzátartozik, saját vezérlőkkel, Mach3 -al megy. A gyári vezérlőt kidobtam.

juhasz

Lehet a dologban valami. Nekem is sokat javult fejcsere után, amiben 18mm-es lencse van. Lecseréltem ilyenre:
fej
Azóta fényévekkel jobb.

doil

Sziasztok

még mindíg bejön ez a hiba
Van ötlete valakinek miért irja ki (Engrave Beyond border limit)
A vezérlő AWC708C Lite

nem végállás hiba mert akkor limit triggert ír :)
valami tuti nem jól van bállítva , mert olyan mintha szoftweres limit lenne , ha újból elindítom ugyanott áll le
ja és van olyan is hogy feltöltök rá egy dxf et , és már indításkor ki is írja (Engrave Beyond border limit)
ha változtatok a dxf méretén akkor elmegy egy darabig és szintén leáll , tuti valami rosz beállítás de mi a túró ? :)

doil

na lefordítva (Gravírozás határon kívűl )
de mit állítsak átt

juhasz

Nem ismerem a vezérlőt, de keress Axis parameter-Range félét.

juhasz

Kézikönyv 21. oldal [#eplus2]

doil

igen én is erre gondoltam 900 x 1200 ra van beállítva az asztal , ezért nem értem a hibaüzenetet , a gravírozandó cucc meg 400x600 és mégis hibát ír
nem lehet hogy a lasercad 18. oldalán lévő cucc van rosszul beállítva a Lasercad ben ?

doil

pontossabban erre gondolok a Machine zero , Page zero

motion

Üdv.
A megmunkálást honnan indítod?
Bentébb hozod a fejtet a munkatérre vagy home-ról?
Csak azért kérdezem mert pl. gravírozásnál van a fejnek egy beállítható fel és lefutási rámpája. Ez azt jelenti hogy ennyivel többet fut a fej mínusz és plusz oldalon is, tehát ennyivel több helyet kell neki hagyni. Én 10mm-en szoktam hagyni az enyémet.
Esetleg ezt nézd még meg, hogy nálad mekkora ez az érték és ezt még számold rá a tárgy méretére.

doil

Szia

nem homról indítom :) de szerintem igazad lehet mert vágásnál nincs gond csak gravírozásnál :) mi is ez pontossan hol tudom ezt állítani vagy esetleg ki lehet ezt kapcsolni ?