Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

doil

Szia

Uh durván néz ki :(  nekem is ilyen csati van gyárilag rátéve a csőre , kössem diretkbe szerinted ? nehogy ugyanez legyen

doil

direktbe  akart lenni

thayscj6c

Megoldottam, vettem egy átlátszó csövet oszt belehúztam.

doil

jaaaa az volt a gond hogy a csatin húzott átt a nagyfesz ? mert megrepedt gondolom , akkor nem maga a fém csati volt a laza

thayscj6c

Eső után kezdtem dolgozni. Nagy volt a páratartalom.
Sok takarítás meghozta gyümölcsét.[#nyes]

doil

Kérdés

100W os csövet körbeburkolhatom szerintetek 20mm vastag rétegelt lemezzel ?  persze a ki és bemeneteket megoldom , csak nem e gond hogy fa nameg az mennyire fog szigetelni ha nem fém ?

doil

:) hehe :) jó hogy bennt nem esett [#nyes]

thayscj6c

Rólam szakadt!

doil

johogy nem rázott meg !

000000000

szenesedet müanyag már vezetö lesz nem szigetelő....

doil

Szerinted faburkolat ? persze kb 5 cm re a csőtől minden oldalról , meg kap egy vékony plaxisávot hogy belássak

000000000

pára a pl szilikonon nem csapodik ki ilyesmi megoldás a nagyfesz csatikra jo lehetne...

PSoft

Én, nem csinálnám.

A fa, rétegelt lemez, szereti felvenni/összegyűjteni a levegő nedvességtartamát.
(de lehet...túlaggódom a dolgot)[#nemtudom]

doil

igen már beszéltem Takidekorral és igaz is :) erre nem gondoltam , viszont kap jó kis festést akkor már jó lesz :)

VighLajos

n...meggondolandó...
Az üveg nem veszi fel a lecsapódó nedvességet, a fa felveszi, éppúgy, mint a szilikagél.
Mi a cél? Ne legyen kondenzvíz.