Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

szf

Venni egyszerübb![#kacsint]

2rjw3gfi5

Gondoltam, a K40-eshez, készítek HDD lemezből új tükröket, mert az eredeti nem túl volt túl szép. (karcos, elég sötét)
Az első HDD-ben üveg (vagy üvegszerű ) lemezek voltak, így jól kidobtam, a másodikban csak 1 lemez volt, de az alumínium.
Leragasztottam, kivágtam belőle flex-el a köröket, körbeköszörültem, körbereszeltem..
Nem sérültek, még áttörölni sem kellet, amikor a papírt lehúztam róla.
Beszereltem, beállítottam őket, és majdnem 50%-os teljesítménycsökkenést tapasztaltam az eredeti tükrökhöz képest.
Szeretném megkérdezni, milyen tükröt/lencsét rendeljek hozzá (a választék elég bő...)?
Köszönettel:DZ

doil

Szia én a variometrumnál vettem tökröket és fokuszlencsét igaz mindegyik nagyobb méret mint ami a k40 be van de cserébe sokkal jobb lett a gép :)
amugy meg régesrég fehérváron dolgoztam az ibm nél és bizonyos hdd-k ben csak üveg disc ek voltak :) a tesztnél sokszor fel is robbantak a fordulat miatt hehe :)
korábbi hozzászóláshoz , sajna nekem nem jó a plexi és fa rács 100W os lézerhez nem fog megfelelni :( szerintetek maradjak a fényrácsnál amit linkeltem ?

4774pkkn

Kedves Danibá!
A bekerülési költség kiszámolható,az általam már megírt árhoz
(rács ára+szállítási díj)hozzá kell adni+7%Vám+az össz költségre 27%Áfa!!!!És megvan a termék bekerülési költsége.

PSoft

Van ám a mi szakmánkban is!
Csak...nyitott szemmel kell járni, jó kis retro, szocreál helyeken:)

szf

Nekem írod![#kacsint]

Amikor ingyen kináltam, hogy elvihető senki nem látta benne. Most kellene.

000000000

Kösz!
Arra gondoltam, nem találom fel a meleg vizet.
Ha valaki tudja, nem kutakodok a számolás után (ha, lesz válasz).
Egyébként, 1000 x 600 mm. amit kérdeztem.

4774pkkn

Ha a keresés a neten és a matek fárasztó,akkor egy telefon pld.Tihanyi Róbert 06-20 5303596 vagy más hazai forgalmazó!

000000000

Szerintem, hagyjuk. Már más lett az irány.

k2rf792ud

úgy látszik rám jár a rúd...[#wilting]
mindenféle szigetelés után egyre gyengébben muzsikált a 130as co2.
mondom mögé nézek...

szerintetek???[#taps]
mondjuk az eladó küld új csövet. de az még 40 nap...[#rolleyes]

k2rf792ud

100%on járatva...
de 30%on már egy laserpointer is erősebb.

designr

További bőséges információ lézeres témában.
Sam lézeres kérdése

c2nsu773m