Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

zozo

Ha Sokolban megdöglött a 10K-s kapcsolós poti, a hozzáértő user rögtön a KF-ek magját kezdte tekergetni. Ha nem segített, jött  a forgókondi trimerje. Más mozgatható nem volt benne[#nevetes1]

rokonok

Igen ez így van de 2 menetet tekertél rajta és már elhangolódott.

zozo

Engem meg regisztráltatni akar a bukra, ha a videóra klikkelek. Na majd megnézem milyen plugint szeretne.

PSoft

Igen, az is úgy volt!
(de sokszor a fél menet is elég volt):)

juhasz

Nem lehetséges hogy Te a lencse befogó csavarját tekered?
Annak kellene tekeredni amiről letekerted a fókuszgyűrűt.
De ezt erősítse meg egy jobban hozzáértő.

Motoros

A vékony gumikat javarészt gyárilag tették bele, de a tejgumi elöregedett, elporladt és a KF elhangolódott.
A szerviz gyakorlatban felénk közönséges méhviasz beolvasztásával (pisztolypáka által) történt a fixálás...működött, mert befolyt a laza menetek közé.
Ha a T ügyfél hozzákotort akkor azt is mutatta, mégpedig azért mert a gyorsan szilárduló méhviasz teteje csavarhúzó által kapott egy kis kereszt jelölést.

freewind

Szerintem ilyen a felépítés, annyi különbséggel, hogy nálam minden réz. Szerintem a fekete menetes gyűrűbe bele van ragasztva a lencse. Este megnézem, hogy mozog-e a lencse nálam, most hogy jóval kijjebb tekertem.

3 pack 12 x 30mm Copper 5.6mm Laser Diode Mount Blank Module

juhasz

A kép szerinti egész fekete menetest kellene tekerned a rézben. Nem a fekete menetesben belül lévő csavart.

000000000

6mrgeizbx

Affelől érdeklődnék, ki milyen szemüveget használ a kék lézerhez?

GPeti1977

Pirosat vagy zöldet.

PSoft

Mindkettő van a háznál, hol ezt, hol azt használtam.(ha nem feledkeztem meg róla):)
Én, nem vettem észre számottevő különbséget.
(de, ez csak az én meglátásom)
Amúgy, ki erre, ki arra esküszik.

Jah...
Ha megfeledkeztem róla, akkor meg...lidis olvasó![#nevetes1]

000000000

Ami legmeszebb esik spektrumba 400...450nm (piros...narancs) ami véd legjoban az teljesen kiolta szinte a szemnek a kéket...

beuegweae

Sziasztok!
Szerintetek ez a megoldás használható eredményt ad vagy parasztvakításnak jó csak?

000000000

Probát megérhet!
De a fizikai részéröl kicsit böveben amit itt használnak kékhez levegö rásegitéses vágás ara kis membrámos krompresszor 500...1000mBar körül dolgozik na most a ventik az töredékét ha enek elérheted pár tized..mBar csak ez inkább füst elhajtásra való...[#whatever]