Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

A programodban az időzítő rutinnál mit használsz, hogy fusson minden gépen, régebben nekem a PIC IC-jét hazsnáltam, de valami P1 után valamikor már nem működött ez, illetve a portra kiadott LPT írás olyan gyors hogy az régebben 1uS körül volt, és azzal időzítettem a step lépésemet, de ezért csak P1-ig működik a cnc progrmaom ami szintén DOS alatt megy.

c2nsu773m

zt2c4wh9

Továbbra is várom azt az alkalmazást amit Tibor említett, ami miatt szerinte nevetséges szoftver az UCCNC. Szóval keressük azt az alkalmazást, ahol 10msec alatt szükséges változtatni a főorsó forgási sebességet. (Nem pozícionálásról van szó, hanem ahol M3-al kapcsolgatjuk a főorsót)
Sajnos Tiborunk ismét elővette a szelektív értelmezési módszerét és csak fröcsög a válasz helyett, ezért ha bárki tud ilyet kérem jelezze.

Tibor: én teljesen nyugodt vagyok, ahogy eddig is az voltam, az, hogy te trágárkodsz engem nem bosszant fel, emiatt nem kell aggódnod, trágárkodj és alázz nyugodtan ahogy szoktad, engem ez nem hoz ki a sodromból. Az, hogy te nagyképűen és arrogánsan nyilatkozol, engem ez nem zaklat fel.

ium8w94xp

Nem mondjátok, hogy Tiborunk progija DOS alatt fut? Win 10 alatt van még DOS emulátor? Ott megy? Vagy megrajzolom cad progiba win10-en, majd reboot DOS? Vagy két gépet használok? Tibi te olyan vagy, mint egy zenész barátom esküszik az analóg hangszerekre, fikázik minden mást. Szerinted hány potenciális vásárlót érdekel, hogy a digitális lemezen analóg vagy digitális hangszer szól? Pláne ki veszi észre a különbséget. Te biztos nagyon jó célgépeket építesz, fejlesztesz. Egy kis réteget képviselsz. De a fizető többség nem ezt keresi. Felesleges ezen egymásnak feszülnie itt bárkinek is. Neked kéne egy ROBSY topik azt ott fényezni a fejlesztésed. Nem a többin az övéiket buzizni.

zt2c4wh9

Exup: A Robsy topikon már túl van, volt olyan, de mivel ott is csak szapult mindenkit, ezért a topik törlésre került az elviselhetetlen hangnem miatt.

ium8w94xp

Akkor nincs több kérdés [#vigyor3]

000000000

Bocs, de minden amit rólam kitalálsz, és hazudozol itt össze-vissza, az a valóságban Rád és pár lojális haverodra igaz.

Tőlem nem tudsz ilyeneket idézni, amit csak ma kiosztottatok nekem:

"Te nagyon nem normális"
"te szerencsétlen"
"aljas módon, rosszindulatúan jellemzed a programot"

Milyen stílus ez??? Ha én csak egy ilyen szót írnék, kivágna a Fórumgazda, nektek miér szabad így írni. Milyen agyrém alternatív valóság folyik itt?

A lényeg az lenne picit javítsatok a program képességein, mert a 120 ms, és a 2 ms M kód ki-bekapcsolási képességtől több kellene. Megértem én azt is, van akinek a valós műszaki képesség huszadrendű, és csak a dizájn, a körítés a fontos, de attól a tényekkel nem árt szembesülni.

000000000

"Nem mondjátok, hogy Tiborunk progija DOS alatt fut?"

Örülök, hogy 11 év után erre rájöttél! Na erről, meg minden másról, amiket írogattál nekem elég ennyi.[#csodalk][#nyes]

ium8w94xp

Örülök, hogy legalább örülsz valaminek. Nem mintha 11 éve kezdtem volna kutatni te mire fejlesztessz(bár már akkor is elavult volt). Tényleg nem értem mit lógsz te itt a fórumon. Komplexusaid, hiányosságaid kompenzálására vagy perverzitásod kielégítésére...ki tudja. Van valamid, ami neked tetszik a többségnek nem. Nem kötelező itt a többséget meggyőznöd valamiről, amit csak te és még talán valaki gondol. Nekünk a többi rossz, lassú, csicsa progi is megfelel. Fizetünk is érte. Nem baj az, ha te nem követed a többségi vásárlók igényeit. De ne csesztess másr azért, mert mást tart fontosnak. Biztos jó a bugatti veyron, gyors(mondjuk az szép is), de a család se fér el benne, a vásárolt kaja se, gyorsan sincs értelme menni, mert nincs hol, ráadásul sokba is kerül. De veled ellentétben ők nem buzizzák a többi autógyártót.

svejk

Úgy látom ez maratoni műsor és még reklám sincs közben :)
(bár ha más szemszögből nézzük, akkor az egész az)

Remélem Moparman NEM fogja törölni.

Az olyan lehangoló amikor az ember egész nap veszekszik és másnapra eltűnik az egész. :(

PSoft

Én is bízom benne, hogy nem nyúl hozzá!

Én speciel, sajnálom a ma már nem létező két topikot is.[#rinya]
Amikor csak úgy, unatkozom...
Szívesen olvasgatnék bennük.:)

zt2c4wh9

Én ugyan nem találtam ki semmit.
A stílus amit kapsz csupán a te saját stílusod tükrözése. Sem jobb sem rosszabb.
Sajnos vannak emberek akik csak abból értenek ha úgy beszélnek velük ahogy ők másokkal, te is egy ilyen ember vagy.
Ha másokat hazugnak nevezel milyen alapon várod el, hogy veled tisztelettel beszéljenek és hogy téged ne nevezzenek annak.

Idézet: "A műszaki tudatlanságodra mindig csak újabb indulat, előitélet, fröcsögés csak a válaszod, amikor szembesülsz a tényekkel."

Amíg másokat tudatlannak nevezel saját tudatlanságod okán, addig se várj el tiszteletet.
Tudjuk, hogy te mindent kettős mércével mérsz és ennek okán mindenki más aki nem te vagy az tudatlan és műszaki analfabéta.
Van egy mércéd mások részére és van egy mércéd a saját részedre. Az egyik mércén igencsak el van nyújtva a skála míg a másikon erősen össze van nyomva.

Milyen tényekkel való szembesülésről beszélsz? Ha ezeket a dolgokat megkérdezi bárki akkor elmondom neki, ahogy már elmondtam Svejknek is pár nappal ezelőtt, hogy a mért adatai helytállóak, mielőtt az aljas lejárató kampányodat elindítottad volna ebben a topikban,  Te tényleg azt gondolod, hogy nem ismerjük a saját programunk paramétereit?
Nem az adatokkal van a gond, hanem ahogy mondod és az aljas indok, szándék ami miatt mondod és a rosszindulatú kommentárok amiket állandóan hozzáfűzöl.

Örömmel látom viszont, hogy a 60 msec és 1 msec adatok mostanra már duplázódtak és 120 msec és 2 msec lett belőle, látom megint torzítottál némileg az adatokon, ahogy szoktál. Na de, ezen ismét nem lepődtem meg, hiszen tudjuk jól, hogy szereted torzítani a valóságot úgy ahogy éppen neked jobban tetszik, lassan már a tér is meggörbül a fórum körül, mert annyi valótlanságot irkáltál már össze.  

Valós műszaki tartalom? Neked a műszaki tartalom, műszaki paraméterek mindig azok amik neked a kedvenceid éppen, ami a te programodban esetleg jó érték, az a műszaki tartalom, ami a te programodban rossz érték, vagy nem tudja a programod, az elhanyagolható. Picit kapd már össze magad és kezd el objektíven nézni a világot, ne a kettős mércés teleobjektíveden keresztül.

000000000

Fejezd már be ezt a minősíthetelen, ócska, szakmaiatlan hazugság áradatodat, hiszen aki ilyeneket ír megint:

"Örömmel látom viszont, hogy a 60 msec és 1 msec adatok mostanra már duplázódtak és 120 msec és 2 msec lett belőle, látom megint torzítottál némileg az adatokon, ahogy szoktál."

Minek örülsz? Annak hogy nem tudsz értelmező módon olvasni, meg kettővel szorozni? Nem látod, hogy M kód párosról, be-kikapcsolási periódus időról írtam?

Borzalmas, amit művelsz, és ideje lenne észrevenned, hogy a pár fős farkasfalkád, lojális haverjaid ugyan tapsolnak neked, de a közben a Fórum több ezer tagja elsírja magát a gyűlölettől fröcsögő, ugyanakkor szakmaiatlan stílusodon, és a háttérben valós, objektív, siralmas képet alkot rólad.

Ezeket a sorokat még kénytelen volna ideírni, ismét szevasztok! [#integet2]

designr

Szerintem le kellene higgadni..

frob

Nem tud, ő ilyen, max figyelmen kívül hagyhatod amit fröcsög..