Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Nem voltam rest, és bár az év utolsó napja van, eleresztettem egy levélkét a J Tech customer Supportnak. Gondoltam, majd jövőre válaszolnak valamit. Meglepetésemre alig fél óra alatt jött a válasz, bemásolom:

"Hello Janos,
Thanks for your email.  Make sure you have the correct version of the plugin for your version of inkscape.  There is a difference in scaling between 0.91 and 0.92 in inkscape.  
You can get the two plugin versions here:
https://jtechphotonics.com/?page_id=1980
You can see what version you have in inkscape by clicking on the "about" tab in the menu.  

Best Regards and Happy New Year!
Jay"

Valóban, az Inkscape frissítésénél eszembe sem jutott, hogy a plugineket is frissíteni kellene. Megtettem, azóta nincs gond a méretaránnyal. (Persze megköszöntem Jay-nek a gyors és hasznos választ.)

mdsbpeh0a

A mellékelt link egy tanulmány (kísérlet) PCB lézermarására. Érdekes dolgok vannak benne.

mdsbpeh0a

GPeti1977

Igaz de ha a 0.92 töltöd le egyből akkor sem volt jó azzal kezdtem.

RJancsi

A programoknak lelke van. Nekem műxik elsőre.

3m9kaxws5

Üdv mindenkinek!
kinéztem egy komplett gépet, kicsi de olcsó.
később esetleg ráraknák egy 5,5wat lézrdiódát.
Szerintetek?
a gép

Szalai György

Szerintem is.

3m9kaxws5

Hát mégsem olcsó, jobban nézve a szállítás több mint a gép na és még vám is . A francba[#falbav]

zozo

juhasz

Ez?
Esetleg ez?
Nincs vám, németből jön.

jbbawvyw

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a TTL vezérlésű lézerem táp hozzáadása után azonnal indul. ha testre zárom a TTL lábat, akkor alszik ki.Jó ez így?

s5f8tmfv3

Igen, jó.

93kiabn5v

Összeraktam a 3dpBurner -t. Egyenlőre a mozgásokat tesztelem de a mechanika nem a legkiforrottabb. Valaki megépítette már? Y-ba eléggé szaggat mozgáskor meg mintha jóval nagyobbat mozdulna mint X-be. Ugyanúgy van a jumper mindkét driver alatt.

93kiabn5v

Még annyi, hogy milyen fw ajánlotok? Jó ami hozzá van mellékelve?

0i8bkxjf4

SZia.  szerintem sokkal stabilabb 1.1 es GRBL és a $32=1 re állítva folyamatos mozgást eredményez direkt a foto gravírozáshoz a gcod generáláshoz meg szerintem mindig ez a legtutibb:  LaserGRBL