Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Pali79

Szerintem Lomex vagy Hestore.

wwdjyffm3

Teszteltem.
Hét fényképre... Csak aki már eleve őszhajú, az szórakozzon a benboxxal. :)
Viszont kontúrra körbeszaladni nagyon jó és gyors. Ahol teli betű kell, ott már jóval lassabb.
Szerintem ebben a programban ennyi van.

Viszont nemsokára próbálgatom másik programokkal, hátha ígéretesebb az eredmény.

Karácsonyra való hangolódás végett a két kis hóember (40x30mm) kb 1 perc alatt készült el.
A másik tábla, ami teli betűs (150x45), az pedig 55 perc (bár mondjuk még sokat lehetett volna tolni az előtoláson, és erősíteni a sugáron.

Érdeklődnék, hogy ha kint hagyom a gépet a garázsban, árthat-e neki a hideg? -2...-3fok.

000000000

Hanglemezt csak így szoktam vágni !

Ahogy látni a hangfelvételt a törvény védi.

"Az ellen nem véd" egy hires klasszikustól idézve ! [#nevetes1]

sunraw

Még annó a 2w-os kékkel.

000000000

Levegő alá fúvással vagy anélkül és milyen sebességgel ?

93kiabn5v

Köszönöm. Ennek amúgy mi a hivatalos neve.? [#lookaround]

sunraw

Levegővel volt fújva, mert anélkül nagyon megolvadt a széle. 3 menetben kellett vágni.A sebességre már nem nagyon emlékszem, de talán ugyan azzal, mint a 3mm-es rétegelt lemezt. A középső sárga részt viszont nem vágta át. :)

sunraw

Az biztos, hogy a gépre elég kártékony hatással volt. Rengeteg alaktrészem berozsdásodott, pedig elég jó elszívóm volt.

000000000

A keletkező sósav és harci gáz egyértelműen káros gépre, emberre.

Amit linkeltem képet azt 1 menetben vágtam aláfúvás nélkül. (2.5 Wattossal)

Ne kérdezd a sebességet mert nem emlékszem, lassan lett vágva, de nem vettem észre számottevő olvadást a széleken.

vjanos

Szép-szép, de a videós pasasnak nem pont ez volt a célja ;)

000000000

Minden csak nézőpont kérdése ! [#nevetes1]

ykt6caawj

A hestore.hu-n:

A ha igaz, akkor a panelon ilyen aljzat van: aljzat

Ez a hozzá való dugó: dugó

Viszont az érintkezőket külön kell hozzá megvenni: érintkező

Persze a felszerelése, a hozzá való krimpelőfogó nélkül elég macerás.

93kiabn5v

Köszönöm. Igen sajnos fogóm nincsen meg az a bajom ezekkel a magyar boltokkal hogy sokminden 30-100ft kell pár darab de fizessek a szállitásért 1300ft-t ha nem helyben lakom. Valahogy megmegmérem mert Jt típusból van millió féle. Amit most vettem az a Mini micro. Van aljzatom a kicsihez de túl vékony az érintkező nem merem át forrasztani.

ykt6caawj

Mennyi kéne, egy pár darabot tudok küldeni.

93kiabn5v

4 db. Ha találnék linket hozzá rendelnék egy szatyorral 50oft ért de csak a Mini micro t találom de az kicsi.