Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Igen, most már észrevettem a különbséget.

vjanos

Tetszik, gratula :)
Mekkora áttétel van a motor és a hidat mozgató dupla szíjak között?

Én is ilyenen gondolkodom, további előny, hogy a függőlegesen utazó cső kilégteleníti magát.
Lehetne csinálni "drain back" rendszert, azaz a munka végeztével leengedni a vizet, hogy álltában ne fagyjon szét [#heureka]

vjanos

A K40 Whisperert próbáltad esetleg?

Talán Te és tomtoled vagytok az egyetlenek, akiktől dicsérni hallottam ezt a vezérlést :)

000000000

Ilyen lézervezérlőt keresek.
Sajnos eddig nem sikerült rátalálnom.
Esetleg tőlem ügyesebben kereső segítene?
Köszönöm ha segítesz!

000000000

Bocs! Itt van egy jobb kép.

morvfer7

Itt van egy, de arany áron adják:
Lézer vezérlő.

morvfer7

Ez a vezérlő a saját árkategóriájában nagyon jól van megalkotva.

vjanos

Nemtom, engem nem győzött meg a tízéves corel, a béna lézeres plugin, nem tud szürkeárnyalatost, lcd-t, sd kártyát, perifériákat kapcsolni... [#nemtudom]

Ok, hogy a hivatalos lézervezérlőkhöz képest olcsó, de egy smoothieboard, de még egy ramps-mega is kenterbe veri - szerintem.
Pont passzol a K40 mechanikához :)

morvfer7

Igazad van..  
Ha valaki megveszi ezt a komplett gépet, a hozzá adott vezérlővel, corellal azonnal használható.
Tény, hogy a neten nagyon sok átalakítási lehetőség jelent meg hozzá, épp azért mert olcsó és sokat eladtak belőle.
Bélyegző készítésre tervezték, ezt kiválóan lehet vele csinálni, nem kell hozzá semmilyen extra tudás.
Akik pedig másra is szeretnék használni, azoknak jöhet az átalakítás... :)

000000000

Hálás köszönetem! [#worship]
Nem értem miért vagyok ilyen béna a keresésben. [#falbav]

Húú. a mindenét. Ez, nagyon durva ár.[#violent]

guliver83

Mennyit ér meg neked egy ilyen?
Van egy nekem ami fölösleges.

000000000

frob

Bocs nem voltam kép előtt, igen CO hoz fogom használni, és a plusz áfa volt amit fizettem, na meg posta díj, mert sok egyéb cucc egyetemben, egy kialkudott árért dhl el küldte a kicsi kínai
na meg cégesen vettem így mindenképp szükséges volt a normális számlás dolgokra...

de tudod , kínai azt ír a csomira amit kérsz...

R.

000000000

2..3mm fa lemezre milyen fa tipusra legjobb gravirozni fotó szinten nyir...fenyö stb ?

Kelepeisz Lajos

Az a baj, hogy még angolul is nehéz beszélgetni velük, nem hogy alkudozni, meg ahogy előzőleg a kolléga írta a vámosok sem hülyék egy DHL es csomagot biztos megnéznek, itt talán az lenne megoldás ha sima csomagként küldené a kínai ami jön kettő hónapig, az már 50-50% esély. De szívesen hallgatnám az egyéb trükköket.