Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

Szerintem, nem tévedek nagyot, ha azt mondom...
A4988 méretű chipek lehetnek a vezérlőben.
Az én K40-esemben, kicsit régebbi kialakítású a vezérlő...
A3967 chipekkel van szerelve a motormeghajtó rész.
Valószínű, a motoráramok fixen be vannak állítva valamelyik xxx ellenállással.

Pár kép az enyémről, NEMA17-es motorokat hajtanak ebben a K40-esben.
Az utolsó képen az "Y" tengely motorja.

Kelepeisz Lajos

Nekem is tetszik ez a vezérlő szívesen kipróbálnám, csak nekem a motorjaim kicsit nagyobbacskák, Nema23-ak

Nyomaték: 1.0Nm
Fázisáram: 1.25A
Fázis ellenállás: 0.9Ohm
Feszültség: 1.1V
Fázis induktivitás: 1.5mH
Kivezetések száma: 8db
Hossz: 51mm

Nyomaték: 1.7Nm
Fázisáram: 1.4A
Fázis ellenállás: 2.3Ohm
Feszültség: 3.2V
Fázis induktivitás: 4.5mH
Kivezetések száma: 8db
Hossz: 80mm

Nem tudom ezeket a motorokat mennyire tudná kezelgetni az A4988 chip? Nem is értem miért nem rakott rá a kis kínai step-dir kimenetet.[#szomoru2]

kuner

Nem tévedsz nagyot [#eljen]

9a8r3iviv

Szerintem is nagyon jó kis vezérlő ez , és használom is a kis k-40-es ben, de árban ez sokkal jobb és sokkal többet tud .
Laserweb4 szoftverrel csodákra képes.
MKSBASE1.3  

Itt le van írva minden , plusz videó

PSoft

Kis fantáziával, a step/dir kimeneteket Te is rárakhatod.
Én is gondolkodok rajta...
Én(talán?) szervósítani akarom ezt a vezérlőt.

Kelepeisz Lajos

Elméletileg minden adott, az IC-nek van Step Dir lába, szóval csak ki kell forrasztani és kivezetni a két tengely 3-3 vezetékét.

Kelepeisz Lajos

Nézegettem a neten külön is lehet kapni a vezérlőt és az USB kulcsot, ez akkor azt jelenti hogy ha mondjuk veszek egy vezérlőt és kölcsönkérek egy kulcsot akkor avval is működik, vagy a kínai külön kódot generál a panel sorszámához?

kaqkk007

A kulcsot a vezérlőhöz a kártyaszámból generál a kínai, vagy ha a cncusb mk1 klónról beszélünk akár én is ..

kaqkk007

Bocs benéztem te usb kulcsról írsz , azt is valószínűleg a kártyához készítik tehát kölcsönkért kulccsal nem megy ...

PSoft

A kulcs(USB stick) első alkalommal kéri, a vezérlőn "papírmatricán" szereplő kódsort.
Ha az stimmel, megegyezik a kulcsban tárolttal, akkor ok.
Kulcs elvesztése esetén is ezzel, a vezérlőn szereplő kódsorral lehet új kulcsot "igényelni".
Valószínű nincs két, egyforma kóddal rendelkező vezérlő.

PSoft

Oppsssz!

Ezt inkább Lajosnak kellett volna címezni.:)

Kelepeisz Lajos

morvfer7

LIHUIYU vezérlő esetében az usb kulcs minden géphez ugyanaz, a vezérlőn levő szám csak a garancia miatt fontos, azzal tudod érvényesíteni. Szóval nyugodtan lehet cserélgetni az usb kulcsot, menni fog bármelyik másik számú vezérlővel, így akinél van az usb kulcs, az tudja használni a gépet.

PSoft

Ezek szerint, rosszul gondoltam.:(
Köszönöm az infót![#worship]

000000000

ehez valaki 0.9fok lépteceket irt?