Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

svejk

Ez a legfrappánsabb!

motion

Nekem is szokott lenni hogy ezért, azért le pause-olom a gépet, de még sose láttam hogy emiatt hibázott volna.
Mikor rányomok a start-ra, visszább húzza a fejet pár cm-el aztán onnan indítja újra a megmunkálást. Gondolom a felfutási rámpa miatt tesz így.
Ez a lerakódás nálam is jelentkezik plexinél, de sokkal kisebb mértékben mint nálad. Még gondot nem okozott sosem.
Nálam a fej alja a szűkítő csöcs nélkül (amit általában csak vágáshoz rakok fel) kb. 10mm-re van a tárgy felszínétől.
Lehet hogy nagyobb a távolságom és ezért...

PSoft

Nem csak plexinél rakódik fel.
Pld. fánál, rétegelt lemeznél is, csak ott kevésbé.

Igen, valószínű nálad a nagyobb távolság miatt kevésbé.
Nálam, 4mm van a fúvóka,és a mdb között. "Kicsit" fúj a kompresszorom, ezért a kisebb távolság.:)

niu7vyvp0

Sziasztok,

Nincs valakinél kihasználaltlanság miatt eladóvá vált kínai 40W -os masina?
Mivel még nem csináltam ilyen tükör beállításokat, így jobb lenne ha lenne egy beállított működőképes gép.

Előre is köszönöm!

üdv
Bence

niu7vyvp0

Esetleg egy megbízható ebayes link is megfelelne, mert amiket most találtam mind gyanús, legtöbb mögött ugyan az a kínai van és nem megbízható ahogy olvastam a kommenteket, meg pénz paypal garancia sincs rá. :(

Kelepeisz Lajos

Talán próbáld meg a ebay.de oldalon a németektől, ők azért sokkal megbízhatóbbak.

niu7vyvp0

Ez a baj hogy ott keresgélek, de semmi megbízhatót nem találok és azért még itt sem kevés pénz. Bár most mintha nem is lenne annyi választék mint régen volt.

Kelepeisz Lajos

Esetleg ezek:gravírozó
gravírozó2
 Ezek legalább helyben vannak, és működnek.

niu7vyvp0

Köszönöm, megnézem hátha a környékemen is van, mert pont az ország másik oldala :)
Köszönöm a segítséged nem is gondoltam a jófogásra, hogy ott is lehet fent ilyen :)

000000000

Szilikon cső a fuvoka végére?[#rolleyes]

PSoft

Tipp, vagy...tapasztalat?:)

000000000

veszitesz vele?
szigetelhet sztatikuság....
vagy egy segéd fuvoka ami idönkét lefuja a felrakodot koszt ...

PSoft

Végül is...igaz!:)

pv6cdvuc7

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ,hogy van valakinek kis diódás lézerhez való tesztelő kép, alak? Pl. amilyen Robsynak is volt a talin.- és meg is osztaná?
Köszönettel.

Rabb Ferenc

Egy két évvel ezelőtti fehérvári tali "versenyképe"