Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Itt csak egy 3.5kW-os klíma van, de nagyon párás időben az is összeszed két 15 literes diszperzites vödörnyi vizet 10-12 óra alatt.
Akár hűtővíznek is lehetne használni a felfogott "desztillált" vizet.

0i8bkxjf4

Sziasztok volt itt linkelve az oldalon nagyon olcsón 2.5w os ttl vezérlős lézer
Páran vettünk is  

Nekem RU722085775CN volt a track számom viszont ez nem az ény csomagom
 Ez debreceni címzett tracje. Másnak meg érkezett e már valami?

000000000

Semleges csevegőben már ki lett tárgyalva, hogy egy csalóval álltok szemben.
Senkinek nem jött semmi ettől az eladótól !

0i8bkxjf4

A debreceni postán ott 1 csomag beszéltem a postával,csak nem az én nevem meg címem van rajta
Tehát a senki ből 1 valaki kapott valamit

000000000

Igen, de nem attól az eladótól !

000000000

igen nagyon kevesen tudják ez a jó tulajdonságát a klimának jó beálitásban erre is használható...

000000000

igen lényeg inkább az inverteres felépités az arányos a felvet/leadot teljesitménye.... ez fontos!

000000000

Van kimondottan párátlanító funkciója is, de azt miként csinálja tippem sincs. [#nemtudom]
Talán váltogat hűtés fűtés között ?

frob

elég ha tudja mérni a páratartalmat a bejövő levegőnél, meg a kimenő hőmérsékletét, és már is úgy állítja az invertert hogy ne hűtsön túl, meg ilyesmi :)

R.

000000000

Ez olyan régi amikor még hírmondója sem volt idehaza az inverteres klímáknak.
Tehát ez így biztos nem működik.

keri

A klímák párátlanítása mindig hűtésként működik, viszont a hőcserélő hőmérsékletét éppen kicsivel a harmatpont alá állítja...ha nincs páramérő benne akkor gondolom szimplán olyan hidegen tartja ahol tuti kicsapódik a víz, és a ventilátort alacsony fordulaton hajtja, hogy inkább csak a pára kicsapódást segítse, ne a hűtést.

Szóval ez inkább csak alkalmi párátlanítónak jó.
Ha hűtésen van a klíma akkor alapból is kivonja a párát.
Fűtésen meg azzal hogy felmelegíti a levegőt a relatív páratartalom csökken, de az abszolút nem.
Ezért jobb egy külön párátlanító gép, ha folyamatosan használni kell, mert az jóval gazdaságosabb.

Esetleg a mobilklíma is hatékony párátlanító, ha nem vezeted ki a meleg ágát :)

PSoft

Azért ide írom, mert elsősorban a K40-es kínai lézert birtoklókat érdekelheti...

Már beépítettem az ollós asztalemelő szerkezetemet, így a lézerrel együtt vásárolt, az előző gazda által épített asztalemelőm feleslegessé vált.
(sajnálom elbontani)

Tehát, van egy...
A K40-es vázába illő, oda gyártott, orsós emelőszerkezetem. Masszív alu vázra épített, a rácsos asztallapot a négy sarkán szinkronban emelő orsókkal, az orsókon bronz anyákkal.
A négy orsó szinkron mozgatását, fogasszíjas hajtás biztosítja. A rács emelése/süllyesztése, a vázon látható recézett "kézikerékkel" lehetséges.
(könnyen átalakítható motoros hajtásra is)
Az orsók végei,és a kézi állítás tengelye is csapágyazottak.
A rács "szintezése" könnyen lehetséges, a bronz anyák magassága, külön-külön is állítható az orsókon.
A vázszerkezet egy mozdulattal kiemelhető/visrosszakható a K40-es munkaterébe. Fő méretei a képeken láthatóak.

Ha érdekel valakit, jelezzen! Kitalálok rá egy árat,és vihető.

000000000

Belsö egység (hüt) aminek a höcserélöje hideg erre keringeti rá a beszivot belsö levegöt ami mellegebb igy kicsapodik a vizpára de a kinyomot levegö fütötként kerül vissza a keringetet légtérbe ezt méri a belsö pára szenzorja a klimának és a beálitot % megy a folyamat...

000000000

Ha a régi klimád nem tudja fütö modot akor rosszabb lesz ez a funkcioja max teljesen erre nem lehet rá álitani mer valaki csak erre használja szinte a klimát nyáron pára mentesitésre nem azt hogy megfázos legyen az egész család...[#vigyor5]

szf

Kàr lenne eladni!
Majd én elhozom ne kelljen vele bajlódni.[#wink]