Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

kb 3600ft lenne.

PSoft

Ha megteszed, megköszönöm.[#worship]
Lehet mindjárt kettő is, a 2" vagy 2,5"-osból.

996dwuf96

Sziasztok !
A"A terv, az UCCNC-UC100 megismertetése a K40-essel, de az még, odébb van."
Megtörtént.
Az eddigi képeim.
Levente

PSoft

Most nincs sok időm...
Majd írok ezzel kapcsolatban.[#wave]

morvfer7

Kedves Tibor!
Szerintem többen vagyunk, aki szívesen lecserélné a kínai lézer vezérlőjét, ha megfelelő ár-érték arányú alternatívát találnánk. Nézegettem már az oldaladat, de ott nem találok árakat, így esélyem nincs azon gondolkodni, hogy esetleg a Robsy legyen a megoldás. Lehetséges, hogy kapjak egy olyan tájékoztatást hozzá, hogy a saját amatőr szintemen is megértsem, hogy nekem szükségem van rá vagy nem?
Tény, hogy az oldaladon levő képek nagyon meggyőzőek, a leírás viszont számomra úgy tűnik, hogy kizárólag azoknak szól, akik rendelkeznek megfelelő szakmai háttérrel. Biztosan kaptál már addig is hasonló kérdést, nekem elég lenne egy gyakran ismételt kérdések-válaszok rész és természetesen egy ár is fontos lenne.

PSoft

Vártam, mikor szólalsz már meg![#vigyor2]
Én ugyanis tudtam, hogy talán Te vagy az első,(de az elsők közti mindenképp)aki UCCNC/UC100 párossal hajtja a K40-est.
Biztatóak az eredményeid...[#eljen]
Csak így tovább!

morvfer7

Esetleg megosztanád velünk, hogy sikerült összehozni?

000000000

Elsősorban egyedi fejlesztésekkel foglalkozom, ha komoyan érdekel, és megismertem az igényeidet, a géped paramétereit, (netán bemértük a hajtástechnikádat egységugrás tesztekkel), akkor pontos árajánlatot tudok mondani. Azt meg már ezerszer leírtam, kiállításokon elmondtam, hogy a Robsy CNC lézervezérlők 40 és 90 ezer forint között mozognak. Bp. és vozáskörzetében ingyenes kipróbálási, teszt lehetőséggel szolgálok.
Így ha komolyan érdekel légyszi írjál magánban a fentiek alapján.

000000000

Én is átépítettem a 40 wattos lézergépem Mach3 ra és UCCNC -re jó ideje. A Mach3 al használom általában. Egyszerű és nagyszerű így. Semmi kötöttség. Senkihez, semmihez. A maráshoz hasonló technikával tudok vágni gravírozni. A szokásos programokkal generált G kódokkal. Semmi bonyodalom.

morvfer7

A laser kapcsolást hogy sikerült megoldani?

2dbfy8y

Ha gondolod, és benne vagy....
Én adok neked egy kipróbálásra uc100-uccnc párost.
Mostanság nem tervezem használni, a második darabomat. [#nevetes1]

PSoft

Köszönöm, rendes vagy, de...

Már régóta megvan nekem is ez a kettős.
(még...pihen a dobozában):)

2dbfy8y

[#nevetes1]
Akkor csak hajrá...
Vagy majd nálam tesztelünk. [#nevetes1]

000000000

Dir jellel. Már írtam róla nem túl rég.
Eredeti vezérlés kuka. Készítettem sajátot, ami eszi a G kódot. Itt-ott némi okosság és már megy is. A jövőhéten teszek fel videót, hogy megy.

9a8r3iviv

Jó lenne kipróbálni , de nem hiszem hogy jobb
eredményt érnél el mint a mach3 , vagy a "gyári" corel-os.
Nekem például nagyon jól működik az eredeti corel-os
vezérlés mind grafikusan , mind pixelesen , de nyilván nem
g-kódos és nincs PWM , de 500DPI 1bit szerintem már elég durva
szürkeárnyalatos képet csinál a megfelelő képpel.
De ha különbséget azért megnézném./hogy ugyanazon a képen lesz-e./ [#wave]