Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Én próbáltam vágni, és még vitte is, de ami utánamaradt bűz, egyszerűen beivódik a helységbe és órákon át érezni, vágás közben meg egy fertő megörül az ember a szagától, azt ajánlom ne erőltesd.

zozo

Maximálisan meg vagyok győzve, köszi.

thayscj6c

Ingyen van!

x5izpkum

Valaki esetleg állított már be léghűtéses CO2 lézert? (tükrök, lencse, Tickle power, stb.. Trotec, Universal, Gravograph típusokra gondolok) Most üzemelem be a Gravograph lézergravírt, csőcsere után, és a tickle power-t nem tudom , hogy kellene pontosan belőni. (ez a 0% teljesítményhez tartozó erő, ami nem 0%, mert amikor elindul a fej, akkor már ad rá valami teljesítményt, ha túl sok, akkor kicsit ott is éget, ahol nem kellene, ha túl kevés, akkor nem elég erős, hogy rendesen látszódjon a végeredmény, a gyári leírás szerint ezt nem ért évente újraállítani)

a3btwzuk0

Köszi a linket, :) én rendeltem egyet. Honnan lehet megtudni ha megjött, hogy tényleg 2W-e? :)

HyGy

keri

0,5mm-es pont méret?
nem sok az kicsit?

keri

Én még várok a fejlődésre :)
~10W, jó fókusszal kell a fémpor összeolvasztásához :)

CO lézer végülis jó lenne már.

Rabb Ferenc

Én ettől akadtam ki: Can work continuousely >12 hours.

A termikus egyensúly kb az első húsz percben beáll. Innen a halálig több mint 12 óra van. Nem kevés ez egy kicsit?

keri

de legalább őszinték [#hehe]

keri

Azért ennek a leírása is sokat mondó:
Kb. mint amikor az ecserin robogót akarok venni és megpróbálják beadni, hogy nem azért van széttörve a kormányzár mert lopott a motor :D

" Feature

condition:new
    With power adapter,
    To be used after the curing time

keri

lemaradt a lényeg:
"I am sure it the right thing you need now.
Don't hesite.
good quality!!!!"

kisinas

sok mindent elárul a leírás :  
Size:Laser Module:80*40*40mm;Driver board:80*42*35mm;
majd az első képen lévő méretek összhangja

drehás

Szevasztok!
Ezt ismeri valaki?Laser

a3btwzuk0

Ez a szokásos, nem tudják mit árulnak túlzottan, a fő nevét tudják és kész. De nem szokott ebből gond lenni.

Múltkor rendeltem egy 1500W-os invertert gondoltam, hogy nem fog 1500-at tudni. Végül olyan 700W körül tudott mikor megjött és kimértem. Írtam az eladónak, hogy figyi ez a felét sem tudja, küldtem fotókat. Fogták vissza utalták a teljes árát és a cuccot is megtarthattam.

Szóval ha nem válik be akkor a reklamálási lehetőség itt is megvan.

a3btwzuk0

Mindig gondolkodtam, hogy tudnám szépen megjelölni a csatlakozókat. :)

Először volt a celluxal papírt ragasztok rá, aztán a fehér szigszalag, arra alkoholos filccel ír. :) De most felfedeztem, hogy tulképpen a kis lézeremmel tudok rá írni. :) És még gyorsabb is mint a szigszalag ragasztás, vagdosás, filccel rajzolás.