Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Látod nem veszik észre mennyi infó van ott...
CNC képek, videók, pdf-ek garmadával...

Kristály Árpád

Köszönjük Péter!
Nem is mondtad, hogy Sopronban újra tavasz van!
Rajzanak a "cserebogarak"......
Aprópó..........
Két bogár szexel, a harmadik meg nézi, jön a negyedik,... maga a cserebogár....
Nem, én csak nézem!
Hi....Hi....

bmejdz9nu

Nyugaton a helyzet változatlan...

Kristály Árpád

Jó nektek.....
Mármint nyugatiaknak, ha szaladni kell.... közel a grenze.........

bmejdz9nu

Miért? Jó a grenze ..  
Már nem viszünk cigit a Mariahilfére..??? Meg videót sem hozunk?
Na persze van minden ide-odaát szép pénzért..
Árpinak mondtam, hogy kellene egy osztrák -magyar CNC talit csinálni... nem lenne semmi..
Leesne az áluk, hogy lesz egy rossz nyomtatóból és porszívóból CNC...
Persze itt sopronban ... nem kellene utaznom...
Ők elmesélnék mit hol lehet kapni. mi meg hogy hol vannak a MÉH telepek...
A fődíj persze magyaros lenne: Aki a legolcsóbban hozta össze a gépét az kapja a kupát... amit az osztrákok marnak az 5 tengelyesen...

Tényleg... kimegyek kukázni ausztriába... nem is rossz... mik lehetnek ott?

Kristály Árpád

Megyek veled... Mertha viszel?

bmejdz9nu

Most voltál? Jössz megint... A neten meg kellene keresni a legnagyobb MÉH telepeket...
Biztos olyan már náluk a szelekció, hogy erősen válogatottak az anyagok...
Mindíg arról álmodok: hogy kint kukázom a 300 dolláros tengelyeket...  
Te leszel a Technical Guide master...
A Hungarian Robotics Education redszerbe...

Kristály Árpád

Oké!
Ráadásul van egy előnye, nem kell álruhába öltőzni!

000000000

Egyszer egy haverom kiment lomtalanítani Ausztriába, hazahozott egy 750-es sportmotort, a típusára már nem emlékszem, de valami filléres motorbaja volt. Az okosok meg kidobták. Megcsinálta és továbbadta néhány százezerért.

000000000

Akikek én szoktam dolgozni, az egy igen nagy cég, egyszer próbáltam elkunyerálni egy leselejtezett 8 éves CNC gépet, de üzleti titokra hivatkozva nem adták, inkább bezúzták[#szomoru1].
Pedig fizettem is volna érte valamennyit. Persze a cég nem Magyar, a magyarok nem csinálnak ilyet :)

bmejdz9nu

CNC témában - géptemetőbe - az mások (mert sokan vannak) nem tudják mire jó...

000000000

Pont az, hogy tudják mire jó és mivel ezek spéci gépek, spéci a technológia, nem merték eladni, nehogy a technológia kiszivárogjon, mert akkor jönnek a kínaiak :)))

Bicska

Ez a kukázósdi megelevenedik a discoveryin a junkyard c. műsorban. Bár én lehetetlennek tartom, hogy külföldön ilyen egy valódi vastelep..(ha 50%-ban igaz, az is dúrva..)

tumnmsi57

Nem kell meglepődniaz ausztriai lomtalanításon!
Én dunántúli vagyok (Veszprém megye) és ott a barna bőrű kisebbség ebből él. Kimegy, felpakol behozza és eladja. Nem hiszitek el hogy élnek belőle. (A6-os Audi, 2 dobozos furgon stb)

000000000

Off,

hol laksz pontosan?