Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

nv5firipz

Szia Géza!
Tudnál adni infókat a rendelésről? Konkrétan milyen típus, postaköltség, jött-e valami +költség a cumóra.
Köszi

000000000

Szisztok!
Nekem kellenének nagyok a hollandusoktól.

RENDELJÜK EGYÜTT [#felkialtas]!!!  

Így megoszlik a postaköltség!

(Úgy tudom, 19% ott az áfa)
Csatlakozzatok! Én lebonyolítom [#nevetes1].

nv5firipz

Nekem van egy félig kész mechanikám, és van hozzá 3 robotron motor. Előbb azt kellene összerakni, és eladni. Utána mindenképp szeretnék venni nagyon bika motorokat. Jónak néz ki ez a hely. valszeg tőlük lesz csak a kélrdés, hogy mikor.

D.Laci

A postaköltségről va egy táblázat!  
http://stappenmotor.nl/Steppermotor/Information/payment%20and%20shippingcosts.htm" TARGET=_fnew>postaköltség

nv5firipz

Köszi.
Remélem, hogy ennyi az össz költség.

000000000

Sziasztok!
A cég: Deitech Computers B.V.
       Veenhuitzerveldweg 21
       3881 RE Putten, Holland
Én egy Harrie nevű fickóval levelezgettem
Postaköltségek magyarországra: 0-2 kg 17 pénz,
2-5 kg 22 pénz (az én esetem), 5-10 kg 28 pénz
(pénz alatt Eurót értek) Álljatok össze, úgy gazdaságosabb. Ha kell rám hivatkozhattok. Ha nem tudtok angolul vagy németül, segítek.  

000000000

Sziasztok mégegyszer!
Elfelejtettem mondani, hogy motorok gyártója "no name" (valószínűleg kínai vagy paki). De hiszen mi az amit nem ők gyártanak?

000000000

Géza! A feltüntetett árak áfásak?
Üdv:Laci

000000000

A Nm adatokat  1  vagy 2 fázisra érti?
üdv jános

000000000

Szia Szaki!
Biztos, hogy bipolárisan. Ezek hibrid motorok.
Az ár meg szerintem nettó, bár itt nem jelölik, de a kiegészítőknél (kerekek, szíjak) igen.

000000000

Hogyan fizettél (banki átutalással, vagy egyéb módon)?

000000000

Yes, az árak már tartalmazzák a holland 19 %-os  áfát. Ehhez kell plusszolnod azt a szállítási költséget amelyet a 485-ös üzimben írtam.

000000000

Szaki + Szobrász!

A léptecseket leíró PDF pontosan elmagyarázza, hogy mi történik az áram és nyomaték vonatkozásában, ha az egyes kanócokat különböző variban összekötitek.

000000000

Remek! tehát a feltüntetett ár bruttó.

000000000

Uraim!

Léptetőmotorokat (de van más is) rendelünk!
http://www.stappenmotor.nl/index.html" TARGET=_fnew>ITT MEGTALÁLTOK MINDENT!!! (bruttó vég árak!)
Ha a szállítási költségen megosztozunk, nagyon megéri!!
A nagy csomag a legjobb, úgyhogy érdemes ÖSSZEFOGNI! (3 Kg pl.: 22 Euro volt,  a 31.5 Kg-os viszont 48,25 Euro!!!)  
SZÁMOLNI URAK!!!
A postán osztozunk. Minden azon múlik, hogy hányan leszünk összesen.

Továbbra is vállalom a szervezést (hisz én úgyis rendelek).
Mindenki döntse el, mit is szeretne, és jelezze
Jövő hét végéig!!!
Akkor zárom és megy a rendelés [#email]!

Üdvözletem mindenkinek! Döntsetek minél hamarabb![#nevetes1]