Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Danibá megint csak félre beszél !
3 fázisú léptetőmotorokat lehet kapni akár a klavió kft-nél is.  
Berger Lahr régi vezérlő, de még mindig jobb mint bármelyik kínai!

000000000

Már megint be vagy lőve?
Ma egésznap az én sza--mat eszed?

Peersze hogy van a Klavionál új. Ott van a webárúházába.  
Mondta, hogy újat akar venni?
Lehet, nem is passzol a régi Bergerjével.

Én, nem venék új motort hozzá.

000000000

Persze, csak amennyiért ott vehetek hozzá motort, nem ér annyit az egész vezérlés, táppal együtt ...

000000000

Hidd el, hogy jóval többet ér mint azt te gondolád !
A kínai vezérlőkkel össze sem hasonlítható.  
Volt szerencsém 3 fázisú Berger Lahr vezérlős gép mach3 átalakításhoz,tehát tudom mit beszélek.
De inkább akkor hallgass a kitiltott de gerinctelenül visszakúszott Danibára aki azt se tudja eszik e vagy isszák ezt a dolgot!

Csuhás

Nem létezik hogy nem tudtok csak írni, gonosz megjegyzések nélkül..

000000000

Nem létezik, hogy hagyod ezt, a provokátort tombolni, mocskolódni.  
Bárhol, bárkinek segítek.
Néz be a Mach3 topikba is.  

000000000

Tisztában vagyok vele, ipari cucc, eleve többet tud, mint a gagyi kínaiak.

Csuhás

Jó éjt, remélem reggel nem kell takarítani.

jani300

Az én első léptetőm VRDM 397/50 LWB. 325V 175A
Szerintem reménytelen hogy lesz hozzá vezérlő .

jani300

000000000

Ha tisztában vagy, hogy egy ipari cucc, akkor mi a baj azzal ha egy 6.8 Nm-es motor ennyibe kerül ?  
Nézz meg egy ugyanekkora új 2 fázisú motor mennyibe fáj és utána pattogj az árán.
A régebbi még nem hibrid motorok eléggé zsákbamacskák, elég ha megütöttét a tengelyét már is csak a fele, harmada nyomatékot tudják, a szétszedés okozta lemágneseződésről nem is beszélve.
Tehát lehet vadászni motort hozzá , de aki tudja mit ad el az nem fogja csínján bánni az árral és a fent említett tényezők akkor is benne vannak.  
Aki meg ipari vezérlővel gépet épít az biztos nem játék gépet csinál tehát a nem 0.5Nm-es motor fog rátenni, és a nagy motornak bizony ára van!  

000000000

Danika nyugodjál meg és inkább húzd meg magad, mert nem én vagyok a megtűrt személy !
Nem gondolod, hogy más néven vissza regisztrálásoddal és besunnyogásoddal egyfajta módon arcul köpted a fórumozókat akik egységesen kiszavaztak ?  

000000000

Most nem tudom mit izélsz, feltettem egyszerű kérdéseket. Nem idejöttem panaszkodni, hogy mindenki drágán akar adni hozzá motort, meg nem rinyálok, hogy húú de krva drágán lehet hozzá venni.
Haverom a melóhelyén gépátalakításból hozzájutott a vezérlőkhöz, én meg megkaptam.
Ha nagyon akarok, szerzek hozzá motorokat, ha nem, akkor eladom a vezérlőket, vagy alkatrészként felhasználom. Ennyi.

d30xhrezp

Szia!
Ha érdekel,tudok küldeni egy kis 3f. motort.
Elég régi,nem nagy teljesítményű.De talán próbára jó.Természetesen ingyen,a jövő héten.

000000000

Végül is arra jó lenne, hogy kiderítsem, hogy miként viselkedik egy ilyen 3fázisú vezérlő, kis tapasztalatszerzésre. Hogy egyáltalán érdemes-e foglalkoznom vele, vagy passzoljam tovább.
Köszönöm a felajánlást, elfogadom!