Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Nálad mi lehet a bibi nem tudom.
Csak leírtam, hogy én hogyan jártam.
Nálam egyértelműen a motor mechanikus hibája lett kiderítve...

Sz.József

Szerencsére még csak egy ilyen akadt a kezembe...

iv43r83d

A tengelyleválást lehet javítani?

KBalázs

Óvatosan fedlapot szétszedve, és a rotort kiékelve /nem kihúzni!/ a tengelyt egy olyan pozícióba forgatni izomból a rotorhoz képest, ahol totálisan megszorul? Ez csak egy tipp, de bejöhet. Ragasztás a hôtermelôdés és a tengely köszörültsége végett lehetetlen vállalkozásnak tûnik.

iv43r83d

Miért nem szabad kihúzni a forgórészt a helyéről?

KBalázs

Ki szabad, ha utána már csak levélnehezéknek használnád a motort. Tönkremegy, lemágnesezôdik a rotor. Azonnal.

istvan58

Na ez már nem érvényes teljes egészében.  
Az új neodinium mágnesel készült motoroknál ez a veszély már nem al fent. Csak az alnico magnesekel készültek-re érvényes.

iv43r83d

Köszönöm szépen a válaszokat de azt hogy lehet megállapítani hogy milyen mágnessel szerelték?

btxtzhi26

Kiszeded és ha visszaszerelés után is jó akkor neodinium :) Hagyd a forgórészt a helyén, szedd le az egyik pajzsot a csapággyal együtt, hőlégfúvóval melegítsd fel úgy 100 fokra, aztán csepegtess csapágyrögzítőt a tengely és forgórész találkozására valamennyi be fog kúszni a felületek közé. Melegítsd fel 200C ra. Szereld össze, várj egy fél órát és próbáld meg.

mex

"Melegítsd fel 200C ra."
Ha esetleg mégiscsak neodímium mágnes volt a forgórészben,akkor sikerrel gyengíted el azt a típust is.

btxtzhi26

Lehet, de az csodaszámba megy ha 200 fok árt neki.
De elhagyható a lépés, csak akkor várni kell a kipróbálással úgy 12 órát

Dakota25

...ha ezután nem működik, beazonosítottad a neodímium mágnest :)

istvan58

Most olvastam a neodinyum magnesröl es azt irja hogy maradandó lemagnesezést csak a curie pont elérésekor szenved.  Ez 310...400 celsius fok.

svejk

Melyik csapágyrögzítő ragasztó az, minek a kötése 200 C fokon gyorsítható?
Java részük már 180 fok fölött eldobja magát, így lehet oldani őket.

mex

http://www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?id=101601" TARGET=_fnew>A táblázat csak 200°-ig adja meg a különböző erősségű neodímium anyagú mágnesek munkapontjait. A munkapont fölötti hőmérséklet károsit, végleges lemágnesedőzéshez vezet.