Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

keri

Most nincs kedvem elmagyarázni, mert nyilván pongyola lennék és 30-an lesik hogy helyesírási hibát vétsek.
Nyilván te sem azért kérdezed mert nem vagy tisztában vele.

Ezért csak simán linkelem a http://hu.wikipedia.org/wiki/Impedancia" TARGET=_fnew>megoldást. hogy lásd tisztában vagyok vele :)

Rabb Ferenc

Már alig várom december 21-ét! Akkor talán vége szakad ennek a kutyakomédiának is. De ha nem, akkor legalább a nem teljesen EU-konform mákosbájgli talán tompítja az indulatokat.  

http://index.hu/belfold/2012/12/10/ne_egyen_az_adventi_koszorubol/" TARGET=_fnew>De addig se egyétek meg az adventi koszorút [#idiota]

000000000

000000000

A #3616-os bejegyzésem egy kérés volt, nem gyalázás, ezt csak te érzed annak ismételten.
Tanácsolnám, hogy inkább kicsit szálljál már magadba, fejezd már be az idétlen magatartásodat és egyelőre Te tanuljál emberi viselkedést, és kérjél elnézést a Fórum olvasóitól azért a két iszonyatos sületlen mondatodért. Ezt már mások is kérték Tőled! Erre koncentrálj, ha még írsz bármit is ezzel kapcsolatban, és légy sokkal szerényebb ilyen tudás mellett! Ne keverjél ide gyalázkodást, meg velem kapcsolatban semmi téves érzésedet, inkább törekedj szakszerűen tanácsot adni, vagy inkább semmit ne írjál, ha valamihez nem értesz. Ennyi ez a történet, csak Te nem tudsz szabadulni a téves előítéleteidtől velem kapcsolatban.

bjam28

Nem akarom offolni a topicot, de most idevág:
van egy megépített vezérlőm eladó amin fut rStepController. A kártya közvetlenül a fejlesztőtől (Reza Naima) származik . Ha valakit érdekel, nézzen át az adok-veszek-be.

keri

OK, kérés volt, csak én érzem gyalázkodásnak.

Ugorjunk.

Kérlek magyarázd el.

Ez a magadba szállós szöveg meg tőlem van, látom neked nem sikerült megfogadni, de kérlek ne plagizálj, mert úgy jársz mint Smith Pál.

000000000

Valóban ugorjunk, ez egy léptető motor topik.  
A téma részemről lezárva, bízzuk nyugodtan az Olvasóra a REÁLIS, OBJEKTÍV következtetések levonását.

keri

Ugortam, de még mindig nincs miből levonni a következtetéseket az olvasónak, mert eddig csak én próbáltam elmagyarázni mi a különbség egy 12V-os régi és egy újabb fajta alacsony feszültségű léptető szemlélete között.

Igen, látom a pontatlanságokat, amiket leírtam, de jobb lenne ha te magyaráznád el, mert én még mindig nem értem, ezek miért olyan tragikus tévedések, hogy hallgatást tanácsolsz nekem.

keri

És komolyan érdekelne, műszakilag és nem kötekedés szempontjából!

mxjj54gxi

Kérni szeretnék tőled valamit, de ez tényleg nagyon fontos!
Ha ilyen mondatokat írsz be :
"Inkább ne írjál már semmit, ha csak ilyen műszaki butaságokra vagy képes. " egy komplett beírásnak, akkor azzal önmagában nem viszed előbbre a társalgást, a téma értelmezését, a problémák megoldását, és a hiba kijavítását sem.
Úgy kellett rákérdezni, hogy mi nem tetszik neked.És aki nem vágja kapásból a bajt, annak csak azután jött elő az agyában a villanycső.
Miért nem lehetett elsőre idézni az inkriminált mondatokat, a hibák kiemelésével és a szabatos, jó megoldás leírásával ahelyett, hogy itt oldalakon olvashatjuk, ahogy egymásnak estek?
Nem szeretjük  olvasni az anyázkodást, sokkal inkább a jó megoldásokat, a hibák javítását PÁR MONDATBAN.

Köszönöm, hogy eztán így teszel majd.

Nem.
Nem érdekel ki  kezdte, úgyis az van, hogy " Azú gy kezdődött, hogy visszaütött!"  

000000000

Te még relatíve új vagy itt a Fórumon, DC szervóhajtás topikban évekkel ezelőtt kitárgyaltuk a témát, nézz utána, ha netán Te se tudnád, miért szóltam ekkora műszaki marhaság kapcsán, amit Keri írt. Egy a lényeg, túl nagy műszaki idétlenség ne legyen itt köztudatban, és szerintem az már önmaga hasznos, ha valaki erre figyelmeztet. Így aztán Te is nyugodtan szóljál rám, ha azt látod, én rosszat írtam szakmailag, ezen nem megsértődni kell, hanem belátni a hibát, ha tényleg az. Ezeknek akkor is így kell lennie, ha csak Hobby Fórum a neve ennek az egésznek.

mxjj54gxi

Minden szavaddal egyetértek.

Nem is azzal van a baj, hogy a hibára fel akarod hívni a figyelmet.
Azzal van a baj, hogy ezt rossz formában valósítod meg, mert csak benyögöd, hogy
"Inkább ne írjál már semmit, ha csak ilyen műszaki butaságokra vagy képes. "
Ez kevés.Ez felhívás anyázásra.
Amint hibát észlelsz, ne azt írd be, hogy hibát észleltél, hanem azt, hogy mit és miért. Mindjárt az első beszólásban.
És hidd el, azonnal senki sem fog veled vitázni többé, mi okosabbak leszünk, a hibázó is, és nem kell elolvasni két oldal anyázást.

keri

Csak szólok hogy átvetted a stafétát tőlem :)
Ne tedd! Értelmetlen.

000000000

"Ez kevés.Ez felhívás anyázásra."
Szerinted így van, szerintem meg ha valaki figyelmeztet a rosszra, helytelenre, az több a semminél, és pozitívabb, mintha szónélkül itt marad sok téves állítás.
Az pedig már intelligencia kérdése, hogy a szakmaiatlanságot állító hogyan reagál a kérésre, hogy ne írkáljon butaságot.
De nagyon unalmas ez nekem, és se időm, se energiám ilyen vitákra, az lenne a kérésem zárjuk már le ezt a témát.
Nekem bőven elégtétel volt, és dícséretes emberi viselkedés volt ezügyben, hogy még Svejk is a #3624 rászólt az illetékesre, és mintha Ő sem értene egyet Kerivel ezügyben.[#ejnye1]

keri

Tévedsz.  
Csak a te elved alapján szóltam  :)