Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

keri

Próbáltam, valamiért nem működött, pedig szerettem volna.
Azt akartam hogy 2Gigás CF memóriát tettem a HDD helyére. A sima XP-vel ment a Micro XP nem valami hibával el sem indult.

s7manbs8

Most már megy 43V-tal 500-zal még van ereje, tegnap ugyanígy olyan 250-et bírt. Lehetne még nagyob fesz neki, igencsak de arányosan ez vagy 100V-tal menne 1000-rel ?

s7manbs8

Holnap egy nagyobb hűtőbordával megnézem meg kicsit több áram kell még neki.

0gbwyh99

Hát igen , mint mondtam , ki van herélve belőle minden sallang (és azok közt sok DLL is) , de "normális" HDD-s gépeken jó , főleg olyanon ahol csak Mach-t használunk meg egy pár apróságot !!

besirkyjh

Szia  

Szeretném kiprobálni ez a Micro Xp dolgot , honnan kell letölteni ? Nézem a NET-en de egy csomo hülyeség jön csak .

Valami tipp ?

[#integet2]

keri

Én torrentről szedtem le.
Van hivatalos oldala, honnan legális XP birtokában lehet használni de nem sikerült rájönni hogyan. Igaz nekem a torrentes sem működött, de ott a flash driveval voltak gubancok.

besirkyjh

Szia Keri  

Akkor nem is olyan egyszerü?

keri

A torrentes az egyszerű :)
Kalózkikötőn fent van.

besirkyjh

Szia  

Közben bövitettem a kapcsolataimat és megoldodni látszik a herélt verzio .
[#eljen][#rolleyes]

0gbwyh99

besirkyjh

Türelem az van .

36K-val mint állat jön .

Köszönöm ,reggel teszem szüz gépre ( P-III 800Mhz ) akkor ez már brutál?

[#worship]

000000000

[#worship][#worship][#worship][#taps][#taps][#taps][#worship][#worship][#worship]KÖSZÖNÖM LEJÖTT NEKEM IS NAPOK ÓTA PRÓBÁLKOZTAM... KÖSZÖNÖM

besirkyjh

KoLa

Én már segítek neked töltöm felfelé 88 Mb iso

besirkyjh

Köszönöm  

Ledöngetet 20Kb vel .

meg van !![#csodalk]