Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

4mjnxdwuu

A MACH fontos lenne mert pl egy képnél teljesen eltolja a sorokat, (tudom tegyem ferdén alá a munkadarabot [#taps][#csodalk]

000000000

A P1-ed frissítve lett (a legutolsó Firmware-ra és PCB átalakításra)?
A PreChange az előírt értéken áll? Mach3 legújabb változatát használod?

bmejdz9nu

Videó beszél - kutya ugat... :) Hisszük ha látjuk :):):)  
Nincs valami rögzitő-komunikációs eszközöd?

Lehet, hogy az én felfogásom gyenge vagy Mach-ul van írva... de nem értem az adatokat...?
Mi aza hiba?
700msec a gyorsítás? jól írtdad? A winPC-NC-nél ez a max. megadható adat...

12méter/perc a sebbesség? Ez megdöbbentő jó érték... látni kellene!

4mjnxdwuu

A P1- vettem egy fórumtárstól, kittből építette
nem a legutolsó, a pic talán 503 vagy ilyesmi.. a nyák 4 valamennyi A k-cam-nál semmi probléma... Mach 2-t probáltam, mert a 3-nak sem a felülete sem a jog modja nem tetszik, de a 3 is ugyanezt produkálta.

000000000

Azt update-elni kell! Utána jó lesz!
A Mach3 (és 2 is) igen szűk Dir előbeállási időt használ...
Csináld meg a weblapon található PCB átalakítást és küld el a PIC-et (frissítem ingyen, csak a postát kell álnod, használj megcímzett válaszborítékot)!

4mjnxdwuu

A hiba a visszatérés mikrométerrel mért értéke a 10 oda-vissza út után. "700msec a gyorsítás?" nem 700 unit/ sec2, gondolom 700mm/sec*sec Itt a max érték 10000 unit/sec*sec
Csak telefonom van, az azért nem éppen kamera.

4mjnxdwuu

5.0.3 van ráírva, most néztem a kondik benne vannak, mindjárt kiszedem...
Köszike.

000000000

Sajnos önmagában még nem elégséges (kell az update is)!

4mjnxdwuu

"A Firmwaret frissíteni kell V5.0.2*-esre (vagy magasabbra)" ez van bal oldalt írva, erre alkesz filcel van ráírva 5.0.3 akkor ez mégsem jó???

bmejdz9nu

Most P1 vagy H1 ről van szó?
Milyenek a motorok? Áram és a többi... milyen a golyósorsó? milyen a vezető?

4mjnxdwuu

Hali. kivettem a kondikat és jó lett.
Péternek: "régi" P1 alias Profi1.
István!  akartam feltenni videót a file tárba, majdnem 6 Mega, elment de nem találom, esetleg van valami méret limit????

bmejdz9nu

"CncTar.HunBay.com 10G tárhely" topikban a leírás.. itt a fórumon... főkönyvtár...no limit...!

4mjnxdwuu

közben új rekord 27m/perc igaz semmi erő...
Hogy tudom feltenni???

bmejdz9nu

Disk space available 4730.73 Megabytes !!!
Most néztem... ne sajnáld...

bmejdz9nu

P1 motorvezérlő eladó a legnagyobbat kínálónak!  
igaz hogy csak 2 csatornás de 3 szervóvezérlőért már odaadom! [#hawaii]
Eredeti MI forrasztásokkal semmi buhera!